Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Update UNIZO begeleidingstraject Go for Finance

Ben je op zoek naar de juiste financiering voor jouw onderneming? Of wens je meer inzicht in je financiële cijfers? Binnen Go for Finance doen we het allebei, we begeleiden geheel volgens jouw noden.

Interesse? Schrijf je hier in

Contact
Ellen Reyniers
ondernemerslijn@unizo.be
0800 20 750


VOOR WIE?
Het begeleidingstraject Go for Finance is er zowel voor iedere ondernemer die op zoek is naar kapitaal voor de opstart van een onderneming of de verdere uitbreiding ervan als voor ondernemers die een beter inzicht willen krijgen in hun financiële situatie in functie van het verbeteren van de bedrijfsvoering.

WAT?
Het begeleidingstraject wordt geheel volgens jouw noden samengesteld met je persoonlijke adviseur.

Indien er een financieringsnood is, dan starten we met het in kaart brengen van jouw financieringsbehoefte. Vervolgens maak je kennis met alle mogelijke financieringsvormen die in aanmerking komen voor de realisatie van je project. Dat kan gaan over bancaire leningen, maar ook alle alternatieve financieringsvormen zoals crowdfunding of een Winwin-lening worden bekeken. Finaal komen we tot de optimale financieringsmix en bereiden we je voor op de financieringsaanvraag.

Hoe gepassioneerd je ook bent en hoeveel je technisch en inhoudelijk ook van je onderneming afweet, ook de financiële kant begrijpen is van levensbelang. Wil jij ook gemakkelijker meepraten met je boekhouder? Doorheen deze begeleiding versterk je je financiële kennis en krijgen je cijfers meer context.Bent u op zoek naar financiering voor het starten of overnemen van een onderneming? Heeft u meer inzicht nodig in uw financiële cijfers en uw werkelijke financieringsbehoeftes ? Met het individuele begeleidingstraject Go for Finance helpen we u graag op weg om uw financieringsaanvraag tot in de puntjes voor te bereiden. 

Aan de hand van het financieel plan en/of boekhoudkundige gegevens brengen we uw financieringsbehoefte in kaart.

Vervolgens maakt u kennis met alle mogelijke financieringsvormen die in aanmerking komen voor de realisatie van uw project : bancaire leningen, leningen of maatregelen via de overheid of alternatieve financieringsvormen zoals crowdfunding of een Win-Winlening. Zo komen we tot een optimale financieringsmix.

Schrijf vrijblijvend in via ww.unizo.be/goforfinance

Een van onze  UNIZO adviseurs neemt contact met u op om af te toetsen of deze begeleiding bij u past.

Lees alvast volgende praktijkgetuigenis

 

 

Update UNIZO begeleidingstraject Go for Finance