Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

TE KOOP Sint-Niklaas. Prachtig horecapand met goed draaiend restaurant en café, met zonnige tuin en appartement. - verkoopprijs € 750 000,00

Dit uniek handelspand is gelegen in hartje Sint-Niklaas aan de Grote Markt en bestaat uit een restaurant, een aparte drankgelegenheid, een zomertuin én een bovenliggende woonst.

Het restaurant beschikt over een riante verbruikszaal van 130 m² dat volgens de huidige indeling plaats kan bieden aan 80 personen.
Verder is het restaurantgedeelte uitgerust met bar, ingerichte keuken van 50 m², bergruimte met koelcellen en sanitair.

Via het restaurant kan u rechtstreeks naar het café van 80 m². Dit gezellige café is uiteraard ook te bereiken via een aparte ingang aan de straatzijde.
Achteraan bevindt zich een overdekt en verwarmd terras met buitenbar. Om het helemaal af te maken is er een zonnige tuin van maar liefst 118 m² en dit midden in de stad!
Het sanitair is te bereiken via de trap naast de toog.

Op de 1ste en 2de verdieping bevindt zich aan de linkerkant van het pand een appartement met ruime woonkamer, slaapkamer en badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche.
Een waar loftgevoel komt hier meteen naar boven. De mogelijkheid bestaat om een 2de appartement in te richten, aangezien de rechterzijde van het pand dezelfde ruimtes heeft.

Zeker het bezichtigen waard!

Het is ook mogelijk om het pand aan te kopen via een aandelentransactie.

Oppervlakte (in vierkante meter) 474 m²
Bouwjaar 1850
Type horecapand

Contacteer aanbieder
Contactpersoon Toon Verbeke (QUARES)
E-mail Toon.Verbeke@quares.be
Telefoonnummer + 32 477 75 78 11