Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

OPROEP KANDIDATEN CONCESSIE UITBATING POELBERGSITE TIELT - huurprijs vanaf € 1 000,00/maand

Vorige zomer liep de concessie af voor de exploitatie van de Poelbergsite. AGB Tielt zoekt kandidaten om vanaf 1 juni 2021 de exploitatie inclusief cafetaria verder te zetten via een concessieovereenkomst met een looptijd van 9 jaar, verlengbaar met nog eens 9 jaar.

CONCEPT

Midden in een oase van rust bevindt zich de Poelberg, de ideale plaats om te onthaasten in een sfeervol decor. Een prachtig landschap om te ontspannen en even in weg te dromen. Ook voor fietsers en wandelaars heeft de Poelberg alles in huis om aan een pauze tijdens de tocht een extra beleving mee te geven!

Er is uiteraard de eetgelegenheid op de top van de heuvel maar daarnaast heeft de Poelbergsite nog heel wat andere troeven in huis. De voormalige kapel kan geboekt worden voor beperkte familie- en vriendenbijeenkomsten. Op de Poelbergsite vind je een speelweide met speeltoestellen waar kinderen kunnen ravotten en ook banken waar recreanten kunnen picknicken. De bezoeker beschikt er over een panoramisch infopunt waar hij informatie kan verkrijgen over de regio.

PROFIEL

Zie je mogelijkheden in het geschetste totaalconcept en wens je dat mee verder uit te bouwen?
Ben je de opgewekte gastvrouw of -heer die we zoeken? Dien dan je kandidatuur in volgens de geldende voorwaarden.

PRAKTISCH

Alle details rond de overeenkomst en de inschrijvingsvoorwaarden kan je elektronisch raadplegen via www.tielt.be/autonoomgemeentebedrijf.
Je kan alle info ook schriftelijk aanvragen bij AGB Tielt, Markt 13, 8700 Tielt ter attentie van Sofie Verhelst of via agb@tielt.be.

of maak gebruik van het onderstaande contactformulier

TIMING

De kandidaatstellingen dienen ons te bereiken ten laatste op 3 mei 2021 om 12u00.

De mondelinge toelichting van de kandidaturen is voorzien op 7 mei.

Oppervlakte (in vierkante meter) 331 m²
Bouwjaar 2009
Type horecapand
Contacteer aanbieder
Contactpersoon Sofie Verhelst
E-mail sofie.verhelst@tielt.be
Telefoonnummer 051428167