Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Op een toplocatie aan de Markt in Kasterlee: Volledig gerenoveerde en ingerichte horecazaak met 2 terrassen, professionele Ben Martin keuken en riante kelder. Vervolgens een aanpalend, luxe duplex-appartement en 2 autostaanplaatsen. - huurprijs vanaf € 3 900,00/maand

Te huur op een toplocatie aan de Markt in Kasterlee: Volledig gerenoveerde horecazaak met 2 terrassen, riante kelder, 1 autostaanplaats. De overname van de volledige inboedel alsook de professionele Ben Martin keuken is bespreekbaar. 

Horecazaak (Markt 11) 
Het eigendom onderging in 2012 een totale en hoogwaardige renovatie en is ingedeeld als volgt: Gebruikerszaal (80 personen) met bar, terras vooraan (40 personen), terras achteraan (40 personen), sanitair gedeelte (dames-, heren- en mindervalidentoilet), omkleedkamer voor het personeel en een berging. Nagenoeg onder de volledige zaak bevindt zich nog een riante kelder (tevens toegankelijk via een goederenlift) met koelcel. 

De professionele keuken (Ben Martin) is op maat gemaakt en kan indien gewenst worden overgenomen. Deze is onder meer uitgerust met: Een afwasstraat, koeltoog, fornuis met teppanyaki, 2 ingebouwde friteuses, inductieveld (4x van 5 kilowatt), salamander, dampkap met sprinklerinstallatie, 2 diepvriezers, Alto Shaam, warmhoudkast en 4 ijskasten. De overname van het volledige meubilair en alle toebehoren is tevens bespreekbaar. 

Bijzonderheden:
- Goederenlift tot in de kelder, te bereiken via een zij-ingang 
- Aparte meters voor de nutsvoorzieningen
- Geen gemeenschappelijke kosten 
- Vrij van brouwer
- Inbegrepen is 1 achtergelegen autostaanplaats. Uw klanten parkeren probleemloos in de straat zelf

Reden voor verkoop Stopzetting van het restaurant
Inbegrepen/belangrijk ! De overname van de volledige inboedel en professionele keuken is bespreekbaar
Oppervlakte (in vierkante meter) 988 m²
Bouwjaar 2012
Type horecapand
Contacteer aanbieder
Contactpersoon Ynse Vanderbeken
E-mail ynse.vanderbeken@deboerenpartners.be
Telefoonnummer 014224200