Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Leuven, te koop, handelsgelijkvloers: Modern mediterraans restaurant (binnenring Leuven) - verkoopprijs € 365 000,00

Modern en stijlvol restaurant, 48 couverts mogelijk. Oppervlakte 180m², inclusief terras en werkruimte onderaan. Mogelijkheid om buiten te zitten, harmonicadeuren achteraan (om helemaal open te zetten) met klein terras. Open keuken, zeer clean en mordern ingericht. De nieuwste en beste inrichting (laatste vernieuwing dateert van maart 2018): super de luxe dampkap, nieuwe verwarmingsketel... Onder het restaurant is dus een grote ruimte aanwezig, die dienst doet als opslagruimte: koelruimte, afwasruimte, opbergruimte... Dit restaurant biedt zeer veel opportuniteiten: het ligt net buiten het centrum waardoor het makkelijk toegankelijk is met de wagen. Parkeerplaatsen voorhanden tegenover het restaurant. Het is zeer makkelijk om het restaurant vanuit het centrum te voet te bereiken: slechts 10 minuten te voet vanuit het centrum van Leuven (Grote Markt). De inboedel die hoort bij het onroerend goed (overeen te komen) is nog zeer modern en goed verzorgd. Een lijst van items die niet mee verkocht worden en privé worden, is te bekomen op aanvraag. Het vastgoed zit niet in een bvba, het behoort toe aan een privé persoon. Het handelsgedeelte is gelegen in een gebouw met 3 lagen, een gelijkvloers (restaurant) en 2 appartementen erboven, het is enkel het handelsgedeelte dat verkocht wordt als onroerend goed.

Aanwezig in verkoopdossier onroerend goed : Postinterventiedossier verbouwingen 2004-2005 / Attesten Stedenbouw / Bodemattest - Alle documentatie voorhanden. UITERAARD IS HET OOK MOGELIJK HET PAND AAN TE KOPEN VOOR ANDERE HANDELSDOELEINDEN (was voorheen het kantoorgebouw van PASSE-PARTOUT) en de specifiek horeca-gerelateerde inboedel apart te verkopen.

Reden van verkoop: de uitbater en chef kok van het restaurant is om privé redenen verhuisd naar Nederland en kan de zaak niet langer uitbaten. Dit restaurant is 15 jaar lang van dezelfde uitbater geweest en heeft een goede reputatie opgebouwd.

Reden voor verkoop De uitbater en chef kok is om privé redenen verhuisd naar Nederland en kan de zaak niet langer uitbaten.
Oppervlakte (in vierkante meter) 180 m²
Bouwjaar 2005
Type horecapand
Contacteer aanbieder
Contactpersoon VERONIQUE MATTHYS
E-mail info@chef-turquoise.be
Telefoonnummer 0477795048