Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Leuven, te koop, handelsgelijkvloers: Modern mediterraans restaurant (binnenring Leuven) - verkoopprijs € 398 000,00

Modern en stijlvol restaurant van bescheiden omvang. 48 couverts mogelijk. Oppervlakte van het gehele gelijkvloers is 130m², inclusief terras. Oppervlakte kelder is +/- 50m². Totale bruikbare oppervlakte is +/- 180m². Mogelijkheid om buiten te zitten, harmonicadeuren achteraan (om helemaal open te zetten) met klein terras. Open keuken, zeer clean ingericht. De nieuwste en beste inrichting (laatste vernieuwing dateert van maart 2018): super de luxe dampkap, nieuwe verwarmingsketel... Onder het restaurant is een ruime kelder aanwezig, die dienst doet als opslagruimte: koelruimte, afwasruimte, opbergruimte... Dit restaurant biedt zeer veel opportuniteiten: het ligt net buiten het centrum waardoor het makkelijk toegankelijk is met de wagen. Parkeerplaatsen voorhanden tegenover het restaurant. Het is zeer makkelijk om het restaurant vanuit het centrum te voet te bereiken: slechts 10 minuten te voet vanuit het centrum van Leuven (Grote Markt). De inboedel die hoort bij het onroerend goed (overeen te komen) is nog zeer modern en goed verzorgd. Een lijst van items die niet mee verkocht worden en privé worden, is te bekomen op aanvraag. Het vastgoed zit niet in een bvba, het behoort toe aan een privé persoon. Voor alle duidelijkheid: het handelsgedeelte is gelegen in een gebouw met 3 lagen, een gelijkvloers (restaurant) en 2 appartementen erboven, het is enkel het handelsgedeelte dat verkocht wordt.

Aanwezig in verkoopdossier onroerend goed : Postinterventiedossier verbouwingen 2004-2005 / Attesten Stedenbouw / Bodemattest - Alle documentatie voorhanden. UITERAARD IS HET OOK MOGELIJK HET PAND AAN TE KOPEN VOOR ANDERE HANDELSDOELEINDEN (was voorheen het kantoorgebouw van PASSE-PARTOUT) en de specifiek horeca-gerelateerde inboedel apart te verkopen.

Liefst verkoop van de (lege) bvba (alle attesten van fiscus-rsz en btw worden voorzien) samen met pand of verkoop van de inrichting (éénmanszaak of reeds bestaan van eigen vennootschap), te bespreken.

Reden van verkoop: de zaakvoerder van de BVBA is om privé redenen verhuisd naar Nederland en kan de zaak niet langer uitbaten.

Reden voor verkoop Zaakvoerder van de BVBA is om privé redenen verhuisd naar Nederland en kan de zaak niet langer uitbaten.
Oppervlakte (in vierkante meter) 180 m²
Bouwjaar 2005
Type horecapand
Contacteer aanbieder
Contactpersoon VERONIQUE MATTHYS
E-mail info@chef-turquoise.be
Telefoonnummer 0477795048