Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Zeer bloeiend VISBEDRIJF inhoudende winkel, traiteurdienst en mosselhandel ( klein en groothandel ) over te nemen

Zeer bloeiend VISBEDRIJF inhoudende winkel, traiteurdienst en mosselhandel ( klein en groothandel )  over te nemen.Mogelijkheid tot aankoop van gebouwen.
Een enig bedrijf in de ruime omgeving van de Vlaamse Ardennen met  groeimogelijkheden zowel in groot- als kleinhandel.
Het betreft de handel ( met of zonder vennootschap ) en de gebouwen.
De bedrijfsruimten waaronder de winkel en de werkplaatsen zijn zeer modern uitgerust en zijn recentelijk nog aangepast en vernieuwd. Er is een eigen wagenpark van drie bedrijfswagens en de nodige materialen aangaande de mosselfeesten of andere evenementen.
Eigen parking voor het klienteel.
Naast de vishandel is er de specialiteit van Mosselfeesten wat in de ruime omgeving op bijna een exclusiviteit neerkomt.
De aankoop van de vis en de mosselen is rechtstreeks.
Is al meer dan 25 jaar actief in de sector en is een gekende naam in de streek. Kan uitgebaat worden met weinig extra personeelskosten en de winstmogelijkheden zijn zeer goed. Bewezen cijfers kunnen aangetoond worden.
De uitbating is onder de vorm van een bvba ( bv ) en het is de bedoeling om het volledig onroerende patrimonium als de bvba of het handelsfonds daarvan te verkopen. Wij zoeken gemotiveerde en serieuze kandidaten.

Het onroerend deel bestaat uit een terrein van bijna 3000 m² met een privaatgedeelte, de winkel, bedrijfsruimten en opslagplaatsen met voor de winkel een 9 tal parkeerplaatsen.
Privaat woonst is volledig vernieuwd en aangepast aan de hedendaagse normen met een ruime living, keuken, drie slaapkamers, dressing etrc
Ruime living, keuken
3 slaapkamers, dressing, etc.

Sector Groothandel

Contacteer aanbieder
Contactpersoon Frank Van Hulle
E-mail fr.v.pm@proximus.be
Telefoonnummer 09/245 28 08