Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Winstgevend elektrotechnisch installatiebedrijf, B2B focus ~ omzet €1,6M - omzet ± € 1 600 000,00

·        Elektro is een toonaangevende, stabiele en betrouwbare partner voor studie, ontwerp, ondersteuning, installatie en onderhoud van elektrische installaties en datakabels voor de industriële sector.

·        Bovendien richt Elektro zich ook op residentiële elektrische installaties (nieuwbouw, renovatie, lichtstudies, kantoren, alarm en telefonie).

·        Financieel gezond bedrijf met sterke kaspositie en goed gevuld orderboek. Omzet van €1,6M met EBITDA van €140.000.

·        Het bedrijf heeft 9 ervaren werknemers in dienst.

·        Het bedrijf opereert vanuit 1 locatie in West-Vlaanderen van waaruit het haar klanten bedient in België (voornamelijk Oost- en West-Vlaanderen).

·        De gebouwen van het bedrijf (kantoren en magazijn) zijn inbegrepen in de transactie.

·        Het bedrijf bezit ook een modern, aangrenzend appartement dat dienst doet als conciërgewoning. Het appartement kan indien gewenst deel uitmaken van de transactie.

Reden voor verkoop De eigenaars willen zich concentreren op andere meer 'niet-competitieve' activiteiten en aspecten in het leven en hebben daarom de strategische beslissing genomen om 100% van de aandelen te verkopen.
Inbegrepen/belangrijk ! Share deal
Sector Industrie
Personeelsleden 9
Contacteer aanbieder
Contactpersoon Chris Van hoorde
E-mail info@retearn.be
Telefoonnummer +3292743910