Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Webshop ter overname: SL-homedecoration.com - omzet ± € 37 000,00

Webshop ter overname: SL-homedecoration.com

Sweet & Lovely Home Decoration biedt een ruim assortiment aan van producten die van een huis een echt thuis maken. De gezellige woonaccessoires en home deco-producten zorgen ervoor dat de woning warm en geborgen aanvoelt, waardoor het een plek wordt om tot rust te komen en te ontspannen. Sweet & Lovely Home Decoration is begonnen vanuit een passie om het thuis gezellig te maken en zo uitgegroeid tot een goed lopende webshop.

Wij runnen de webshop in huis- en tuindecoratie sinds 2018 en doen dit als bijberoep. De webwinkel is beschikbaar in het Nederlands en Engels. Vanwege tijdgebrek hebben wij besloten om SL-homedecoration.com te verkopen. Wij kunnen ons namelijk niet meer 100% inzetten voor de shop en onze klanten. Er zit heel veel tijd en liefde in dit project. We zijn dus via deze weg op zoek naar een geschikte kandidaat die van de webshop een mega succes kan maken. SL-homedecoration.com heeft een groot potentieel, want wij hebben ons gedurende de jaren volledig toegespitst op de organische zoek resultaten in Google. (SEO)

Het overnemen van een bestaande webshop heeft veel voordelen. Zo hebben we al een vaste klantenkring, loopt de webshop al, zijn er al veel goede reviews verzameld en hebben we al succesvolle social media kanalen opgezet. Wij willen dat SL-homedecoration.com een nog groter succes wordt, want er is nog veel onbenut potentieel. Hier hebben wij helaas zelf de tijd niet voor naast onze andere baan. Voor jou biedt dit echter een gouden kans!

SEO speelt grote rol

De omzet van de online shop is voor 90% afkomstig uit de SEO-resultaten. De rest van de omzet komt uit Facebook advertenties. De webwinkel scoort zeer goed op diverse zoekwoorden. Het zoekwoord ( zoekvolume 5k/maand ) van ons hoofdmerk staan we momenteel pagina 1 of 2, dit schommelt nog wat. Als nieuwe eigenaar is het vooral belangrijk om de SEO inspanningen bij te houden, het grootste gedeelde van dit werk is al gedaan. Dat is erg prettig, want een goede positie in Google opbouwen kost jaren tijd en zeer veel werk.

 

Dropshipping

Er is ook een Bol account aanwezig. Onze shop draait volledig op dropshipping en de hoofdgroothandel is een groot Belgische bedrijf en trendsetter die de collecties woondecoratie binnen Europa voor een deel bepaald. De producten van SL-homedecoration.com worden verkocht in West-Europa en de Schengenlanden. Klanten beoordelen onze webshop uitstekend, met goede Trustpilot reviews met een gemiddelde score van 4.8/5.

Stijgende lijn in de winst

Sinds 2018 is een consistente stijgende lijn te zien in de omzet en de winst. In 2021 bedraagt de omzet 37.250euro en de netto winst 12.750 euro. Er is nog veel ruimte voor groei, waar we zometeen op terug komen met enkele suggesties.

 

De webshop draait op Lightspeed. Wij geven ook een volledige recente SEO analyse mee van een Nederlands SEO bureau mee van dingen die verbeterd kunnen worden voor nog betere resultaten. Wij hebben tenslotte alles zelf gedaan. Om het succes van SL-homedecoration.com verder te verbeteren zijn er de volgende adviezen:

 

Uitbreiden domeinnamen. DE,FR etc.
Bouwen app. 2000 euro / 1000 jaarlijks kost. Omzet 40% meer omzet.
Op regelmatige basis een blog schrijven / liefst 2wekelijks.
Meer merken toevoegen.
30% investeren in SEA
Meerdere marktplaatsen.
Starten met affiliate marketing.
Nieuwsbrieven.
USP's SL-homedecoration.com

Het assortiment van SL-homedecoration.com bestaat uit mooie spullen die klanten tegen een aantrekkelijke prijs in huis halen. Het assortiment bestaat uit honderden kwalitatieve en stijlvolle producten die mooi binnen iedere woonstijl passen. Dit kan je als nieuwe eigenaar uitbreiden met meer interessante merken. Bij een bestelling boven de 50 euro profiteert de klant van gratis bezorging in Nederland, België en Duitsland. Betalingen zijn mogelijk via iDeal, MisterCash, PayPal, creditcard of overboeking. De klantenservice speelt een grote rol in de tevredenheid van onze klanten. Deze is dan ook bereikbaar via telefoon, e-mail en livechat op de website. In de meeste gevallen geldt: vandaag besteld, de volgende werkdag verzonden. Retourneren is mogelijk tot 14 dagen na ontvangst van de spullen.

Wie zoeken wij?

SL-homedecoration.com is een project waar wij met veel liefde aan hebben gewerkt. Door tijdgebrek is het voor ons niet meer mogelijk om de webshop het volledige potentieel te laten benutten, waardoor we ervoor kiezen om op zoek te gaan naar een nieuwe eigenaar. Ben jij iemand met een passie voor interieur en wonen of heb jij juist heel veel ervaring met online marketing en dropshipping en wil jij die kennis inzetten om SL-homedecoration.com tot een nog groter succes te maken? Dan komen we graag met je in contact. Bij vragen of opmerkingen kan je ook altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag meer over de webshop, hoe wij de SEO hebben aangepakt en de doelgroep.

Reden voor verkoop tijdsgebrek
Prijsindicatie € 25 000,00
Inbegrepen/belangrijk ! Webwinkel, Sociale media account, domeinnamen NL,FR,DE,,
Oprichtingsjaar 2018
Sector Detailhandel

Contacteer aanbieder