Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Vooraanstaande installateur sanitair, verwarming, ventilatie en erkend warmtepompinstallateur met alle benodigde certificaten - Project Wapo

Bedrijfsoverzicht

§De onderneming verzorgt de installatie van sanitair, verwarming, koeling en ventilatie en biedt daarnaast ook persoonlijke service en onderhoud op maat aan voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.
§De onderneming heeft zich in de laatste jaren gespecialiseerd in hernieuwbare energie installaties en mag zich een erkend airco-, lucht- en (gasabsorptie-) warmtepompinstallateur noemen.
§De onderneming bezit alle nodige uitrusting, machines en certificaten die nodig zijn om haar operationele activiteiten efficiënt en met de hoogste zorg uit te voeren.
§De onderneming is gelegen in Vlaanderen, België en stelt 11 werknemers tewerk.

Investeringstroeven

§Gevestigde waarde in de regio.
§Toenemende verkoop door diversificatie (bv. warmtepompen).
§Gecontroleerde aankooppolitiek.
§Gespecialiseerd, gemotiveerd team.
§Stookolie, Gas GI, Cerga, Rescert (warmtepompen en zonneboilers) en Koeltechnische gecertificeerd.
§

Transactie

§De aandeelhouder van de onderneming heeft de strategische beslissing genomen om 100% van de aandelen van de onderneming te verkopen.
§De transactie betreft één onderneming, maar kan bij uitbreiding een 2e onderneming, tevens actief in de HVAC sector, uitmaken.
§De aandeelhouder is bereid om, afhankelijk van de noden van de kandidaat-koper, nog enige tijd aan boord te blijven om een vlotte overdracht te verzekeren.

 

Sector Bouw
Personeelsleden 11

Contacteer aanbieder
Contactpersoon Dealmakers
E-mail info@dealmakers.be
Telefoonnummer 015 29 33 90