Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Vlaamse organisator van skivakanties voor jongeren - omzet ± € 500 000,00

De foto is een sfeerbeeld

Omschrijving

Het bedrijf is nu 8 jaar actief en focust zich voornamelijk op de organisatie van skireizen voor studenten en jongeren. Dit is een markt die volop in beweging is en waar nog veel mogelijkheden in zijn. Omwille van de grote marges, de hoge kwaliteitsstandaard en het trouwe klantenbestand heeft het bedrijf een sterk competitief voordeel.  

 De aandeelhouders wensen gesprekken aan te gaan met gemotiveerde kandidaat overnemers die het bedrijf zelfstandig of geïntegreerd willen verder zetten.

 Diensten, verkoopkanalen en marketing

 Interessant is dat er vooral individuele inschrijvingen zijn, meer dan groepsboekingen. Dit zorgt voor een zeer stabiele cashflow én dit brengt ook een enorm grote retentie met zich mee. 

Deze jongeren sporen vrienden ook aan om deel te nemen dus word-of-mouth maakt ook een groot deel uit van de klantenwerving.

 Verder heeft de organisatie een sterke naamsbekendheid in de markt, jaarlijks worden er 1 à 2 marketing campagnes opgezet om dit nog te versterken.

 Daarnaast wordt er actief ingezet op sociale media gezien de doelgroep.

 Tot slot gebeurt de verkoop volledig automatisch via de website wat ook zeer efficiënt werkt.

 Kerncijfers en –gegevens.

 De omzet situeert zich momenteel net onder de 500.000 € en is de laatste jaren sterk groeiend. De vennootschap  is actief in een ontwikkelende markt met nog veel potentieel waardoor er hoge groeiverwachtingen zijn die momenteel reeds gerealiseerd worden.

 De jaarlijkse (gecorrigeerde) ebitda situeert zich actueel rond de 100.000 € en is de laatste jaren eveneens sterk groeiend. Dit omdat er de voorbije jaren bewust is ingezet op efficiëntie en grotere marges. Deze aanpak begint nu te renderen.

 Het bedrijf werkt met een heel aantal ervaren skimonitoren. De verwachting is tevens dat deze sleutelmedewerkers geen probleem zullen hebben om na de overname de continuïteit te blijven ondersteunen.

 Reden verkoop

 De organisatie is klaar om een stevige groei tegemoet te gaan. Aangezien de oprichter en eigenaar zich meer wil toeleggen op andere uitdagingen, is de organisatie op zoek naar een overnemer die het algemeen management en business development op zich kan nemen om het opgebouwde parcours verder te zetten en verder uit te bouwen. De voorkeur gaat uit naar een volledige verkoop. 

 Indien gewenst is de zaakvoerder bereid om gedurende een bepaalde tijd en op basis van correcte afspraken de continuïteit te verzekeren.

  Voorstel overname en vraagprijs

 De aandeelhouder wenst gesprekken aan te gaan met geïnteresseerde partijen die een volledige overname nastreven, met een eventuele betrokkenheid van de huidige bedrijfsleider voor een af te spreken termijn.

 De vraagprijs voor 100% van de aandelen houdt rekening met de actuele situatie en het potentieel van het bedrijf en situeert zich rond de 450.000 €.

 Meer gedetailleerde gegevens kunnen ter beschikking gesteld worden na het ondertekenen van een vertrouwelijkheidsovereenkomst die op eerste verzoek kan doorgestuurd worden.

Om rechtstreeks in contact te treden met de aanbieder, gelieve gebruik te maken van onderstaand contactformulier!

Reden voor verkoop Eigenaar wil zich toeleggen op andere uitdagingen
Prijsindicatie € 450 000,00
Inbegrepen/belangrijk ! 100% aandelen transactie, organisatie is heel lean, geen vastgoed.
Oprichtingsjaar 2011
Sector Diensten
Personeelsleden 1
Contacteer aanbieder