Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Goed draaiende horecazaak over te nemen op de recent vernieuwde Grote Markt van Sint-Truiden

Goed draaiende café over te nemen op de recent vernieuwde Grote Markt van Sint-Truiden.

VERDI Grote Markt  Sint-Truiden, goed draaiende horecazaak !!

Na een uitbating van 17 jaar wordt de zaak overgegeven omdat  de huidige uitbater een pand heeft aangekocht waar hij een nieuw horeca concept gaat opstarten.

De zaak werd in 2009 volledig gestript en opnieuw ingericht met hoogwaardige materialen. In Juni 2020 kreeg de zaak nog een nieuwe lik verf zodat ze weer volledig klaar is voor de volgende jaren. De zaak is tip top onderhouden en alle toestellen en infrastructuur wordt jaarlijks door professionals onderhouden. Dat bevordert de levensduur van alle toestellen. De zaak is voorzien van airco alsook een gashaard. De vloeren bestaan uit een prachtige kasteelparket. De toegang is voorzien van een automatische schuifdeur van het merk Geze. De elektrische installatie is in 2019 terug gekeurd voor 10 jaar.

De verbruikersruimte omvat 2 verdiepingen. Het gelijkvloers voorziet 25 zitplaatsen, en het eerste verdiep 20 zitplaatsen met een prachtig zicht over de Grote Markt met in de zomer 2 prive tafeltjes voor 2 personen.

De overname omvat de volledige inrichting van de zaak inclusief alle toestellen.
Voor de zaak is er een uniform overdekt terras dat geplaatst is door de stad en 20 zitplaatsen voorziet. Het meubilair( met zitkussens en plaids) alsook de geïnstalleerde gas verwarming en elektrische verwarming is inbegrepen in de overname. In de winter kan het overdekte terras afgeschermd worden met extra glaswanden die ook aanwezig zijn.

Verder is er nog een zomerterras van 34 zitplaatsen waarvan de tafels, stoelen en zitkussens ook in de overname zitten en wat ook voorzien is van uniforme parasols die aangeleverd zijn door de stad.

Het betreft ook de overname van het huidige huurcontract aan een correcte huurprijs voor de ligging. Het huidige contract heeft nog recht 2 hernieuwingen van 9 jaar alsook de huidige termijn die nog 6 jaar loopt. De overnemer is dus ook zeker dat hij nog 24 jaar kan huren onder het huidige contract. 

Verdi is een gevestigde waarde op de Grote Markt van Sint-Truiden. De zaak heeft een heel trouw en deftig cliënteel. 

De zaak heeft nu 2 sluitingsdagen ( maandag en dinsdag). Overnemers kunnen dus ook extra omzet genereren als ze meer dagen open zijn.

Kortom, de zaak is ideaal voor gedreven mensen die graag vooruit willen in het leven en niet vies zijn van zelf de handen uit de mouwen te steken. Doordat alles 100% in orde is kan een starter gemakkelijk 5 jaar verder zonder extra kosten te doen.

Het gaat hier over een correcte overnameprijs voor een goed draaiende volledig ingerichte en zeer goed onderhouden horecazaak op een topligging in de hoofdstad van Haspengouw.

Reden voor verkoop Aankoop eigen pand en starten van een nieuw horeca concept
Inbegrepen/belangrijk ! Overname Handelsfonds met inbegrip van het huurcontract
Oprichtingsjaar 2003
Sector Cafés en overige horeca
Personeelsleden 1

Contacteer aanbieder