Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Over te nemen: Veelzijdig hotel-seminariecentrum met prachtig domein gelegen in het hart van de Vlaamse Ardennen

Oneindig veel mogelijkheden

Deze horecazaak biedt tal van mogelijkheden. Ze kan zowel gastenkamers, lounge ruimtes, seminariezalen als een feestzaal met professionele keuken aanbieden.

Gerenoveerde boerderij

De zaak is gelegen op het prachtig domein van een gezellig gerenoveerde boerderij in de Vlaamse Ardennen. Het volledige domein heeft een oppervlakte van ca. 1ha en is uiterst geschikt voor tal van gelegenheden. In deze rustige omgeving gaat werken en genieten vaak hand in hand. De ideale plek voor vergaderingen, maar ook voor teambuildings en allerhande privé evenementen.

Activiteiten

Naast de kamers en gezamenlijke eetgelegenheden, biedt het hotel enkele gezellige gemeenschappelijke ruimtes die zeer gesmaakt worden: een eigen bar, grote livingruimte, gezelschapsspelen, duizenden boeken, prachtig terras en tuin, … Het is een plek die mensen stimuleert en inspireert, met een omgeving waar individuen en organisaties zich goed voelen. Al deze ruimtes geven u de mogelijkheid om een zeer diverse waaier aan activiteiten aan te bieden in een comfortabele setting. De mogelijkheden kunnen gaan van familiebijeenkomsten tot vergaderingen, cursussen en workshops, communiefeesten of weekends voor wandelaars of wielertoeristen.

Uitrusting

Het hotel(***) is uitgerust met 24 comfortabele slaapplaatsen verdeeld over 10 gastenkamers. De kamers zijn onderverdeeld in 5 kamers in landelijke stijl die zich bevinden in de oorspronkelijke hoeve. In de gerenoveerde schuur bevinden zich 5 kamers in iets modernere stijl. De kamers bevinden zich op de 1e verdieping, behalve 1 kamer op het gelijkvloers met A+ toegankelijkheidslabel en 1 kamer op de 2e verdieping. Alle kamers hebben minstens twee single bedden, een eigen badkamer met bad of, haardroger, tv, wifi, telefoon en bureau.

Maak gebruik van onderstaand contactformulier om rechtstreeks in contact te treden met de aanbieder.

Sector Hotels
Contacteer aanbieder