Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Belgische Ardennen - DURBUY- Erkend selectiekantoor/consultancy BVBA + gebouw + grond te koop onder "Overdracht van aandelen"

Foto's Luk Collet Klik & bekijk meer foto's -  Uniek gebouw op 3.500 m2 in volle natuur (waarde 765.000 €) + 3.200 m2 bouwgrond in het bos (waarde  99.000 €)Prijs overeen te komen.

De bvba is een HR consultancy bedrijf, erkend door de Vlaamse overheid, als officieel Selectiekantoor, Search & Headhunting en is sinds 1997 actief. De doelstellingen van de onderneming omvatten weliswaar ook andere doeleinden, oa. sportactiviteiten, teambuilding, invididuele begeleiding, coaching, inclusief overnachtingsmogelijkheden, import en export, verkoop van diverse materialen, diensten, e.a.

In de vennootschap is een uniek gebouw in een bosrijke omgeving op 3500 m2 inbegrepen alsook een aansluitende bouwgrond op 3200 m2. Het geheel ligt op 5km van het kleinste stadje ter wereld, Durbuy.

Het decor van de gebouwen is uniek en a typisch, ethnische decoratiematerialen, getekend door een erkend/gekend architecten kantoor uit de regio, waarbij overwegend materialen inox, glas en natuursteen werden gebruikt. Enkel de beste materialen werden gebruikt door een lokaal bouwconstructeur. Het gebouw omvat een enorm terras in inox met een loopbrug naar een ander gebouw. 

De hele decoratie werd gericht naar het comfort van klanten en kandidaten bij hun teambuilding, individuele coaching, met overnachtings mogelijkheden. De bedoeling is dat elkeen zich uniek voelt en in een buitengewone omgeving zichzelf kan zijn.

Het gebouw bevindt zich in het centrum van de bosoppervlakte, dit is een officieel geregulariseerde en erkende bouw met de nodige documenten als bewijs.

Het gebouw kan aangewend worden voor commerciële doeleinden zoals verhuur per weekend of per week. Veel internationale toeristen komen naar het gekende Durbuy. Ook de bouwgrond kan verder benut worden en bebouwd als commerciële activiteit.

Dit uitzonderlijk pand kan ook aangewend worden als uniek kantoor voor medewerkers, van een groepering tussen zelfstandige beroepen, bv advokaten, notarissen, docters en veearts consultaties,... ook architecten, marketing, design, ontwerp kantoren, technisch tekenaars kunnen hier hun gading vinden.

Voor koper(s) met ernstige interesse (=na 1e meeting) in deze verkoop onder aandelen is de € prijs in totaliteit (BVBA, Gebouw, Grond) bespreekbaar. De OTK prijs van deze verkoop wordt niet via mail of telefonisch besproken.

Voor meer informatie en contact : gebruik het onderstaande contactformulier

Reden voor verkoop Wegens verhuis naar buitenland (pensioen & gezondheid), worden de Consultancy activiteiten stopgezet en het gebouw met bouwgrond verkocht.
Inbegrepen/belangrijk ! Video/camera bewaking met automatische vergrendeling en bewaking, dubbele beglazing, chauffage op gas & kachel, volledige omheining, stockage ruimte, internet, vaste lijn, buitenverlichting in het bos
Oprichtingsjaar 1997
Sector Diensten
Personeelsleden 1

Contacteer aanbieder