Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Ter overname : Oil&Vinegar in de bekende winkelstraat van Turnhout. - omzet ± € 220 000,00

De winkel valt onder een landelijke franchiseketen, maar u bent zelfstandig ondernemer. Hierdoor is er een inkoopverplichting om 100% van de voedingswaren en 90% van de “non-foodproducten” af te nemen bij aangewezen contractleveranciers. Het assortiment wordt regelmatig vernieuwd waardoor klanten verrast en geïnspireerd blijven.

Tegen een financiële vergoeding maakt de franchisenemer gebruik van de grote naamsbekendheid van de keten.

Daarnaast maakt u gebruik van de knowhow en de zakelijke en technische methoden van het merk, u lift mee op marketingacties en krijgt materialen aangeleverd die bepaalde thema's in de winkel ondersteunen.

Omdat het filiaal in Turnhout al jarenlang succesvol meedraait, is er ook een groot klantenbestand, een database met 'loyalty-card' gegevens. Bovendien ontvangt een groot aantal vaste klanten wekelijks een digitale nieuwsbrief welke vanuit de marketingafdeling van het service center verzonden wordt.

Naast de winkelomzet die gegenereerd wordt door dagelijkse klanten, is er ook een groot aandeel in de B-to-B markt te behalen, met name in het vierde kwartaal van het jaar. (kerstpakketten-  en relatiegeschenkenmarkt).

Ter overname wordt aangeboden: het handelsfonds, het inventaris (meubilair, verlichting, toonbank kassaopstelling, IT systeem, magazijnstellingen etc.) De winkel is ready to go. De overnameprijs is exclusief de voorraad.

Het pand is geen eigendom en dient gehuurd te worden aan voor deze locatie een zeer gunstig bedrag met één ingang in de winkelstraat en ook een ingang aan de achtergelegen parking, dit zijn echte troeven voor deze locatie.

Een aanvullend verkoopdocument met onderbouwing van de vraagprijs is tevens beschikbaar.

Interesse?

 

Om rechtstreeks in contact te treden met de aanbieder, maak gebruik van onderstaand contactformulier

Prijsindicatie € 45 000,00
Inbegrepen/belangrijk ! De overname bevat het handelsfonds met goodwill, inrichting.
Oprichtingsjaar 2009
Sector Detailhandel
Contacteer aanbieder