Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Te koop : TOP - frituur met eigendom en woonst in het Waasland ( Dossier 3305 )

Te Koop : TOP frituur met woonst en nieuwbouw eigendom in het Waasland . Goed draaiende zaak gelegen op een drukke baan met gewenste omzetcijfers !

Zij bestaat uit een verbruikzaal met 32 zitplaatsen , een koeltoonbank en een hoge rendements friteuse merk Perfecta ( 5 , 60 meter lang ) met bakplaat , 4 snacksmanden , 2 maal inpak , uitschepbak , 3 afbakpotten en een transfervoorbak ; een combi - micro oven Merrychef . Koffieautomaat is eigendom . De geinstalleerde keuken is voorzien van een koel - en diepvriescel . Alle materiaal is van de beste kwaliteit en niet ouder dan 3 jaar . Ruim terras aan de voorzijde goed voor minimum 40 zitplaatsen , aparte toiletten voor dames en heren en bergplaats . Eigen parking voor een acht tal wagens . Alarm en camerabewaking zijn aanwezig .

De woonst omvat een ruime living met open keuken in de beste materialen , toilet en berging niet zichtbaar door kastsysteem . Verder 3 slaapkamers , badkamer met dubbele inloopdouche , dakterras . Overal vloerverwarming aanwezig ! Enorme grote tuin met terras , buitenkeuken , blokhut met speeltuigen en moestuin . EPC waarde is 124,67 kWh/m2 wat wil zeggen dat dit een zeer energiezuinige woning is .

Samengevat : Top zaak met nog verschillende mogelijkheden daar zij beperkt open is en toch al hoge cijfers scoort . Zowel de zaak als het privé gedeelte is luxueus afgewerkt met de beste materialen !!! Overname van aandelen , volledig schuldvrij !!! Prijs van de handelszaak /aandelen is 199.000€ en het onroerend / gebouw 700.000€ .

Gelieve te reageren per email . Info op bureel .

Reden voor verkoop vertrek naar buitenland
Prijsindicatie € 899 000,00
Inbegrepen/belangrijk ! met eigendom
Oprichtingsjaar 2007
Sector Cafés en overige horeca
Contacteer aanbieder
Contactpersoon MatchMakers
E-mail info@matchmakers-overname.be
Telefoonnummer 03 326 66 26