Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Te koop : Managementvennootschap, inclusief appartement, in exclusief historisch gebouw in Zeebrugge - omzet ± € 120 000,00

Managementvennootschap, BVBA opgericht in 1999, met 2 aandeelhouders (freelancers). De vennootschap is vrij van schulden en is eigenaar van een appartement (+/- 100 vierkante meter) in Zeebrugge.Transparante en eenvoudige boekhouding. De waarde van het appartement bedraagt 320.000 euro. De exacte modaliteiten ivm de kostprijs van de aandelen wordt later bepaald, in overleg met de boekhouders van koper en verkoper.

Oppervlakte appartement: 99 vierkante meter; living met ingerichte keuken; 2 slaapkamers; badkamer gerenoveerd in 2018; berging met diepvries en wasmachine; fietskelder. Zijdelings zeezicht; gebouw op de Zeedijk.

Gratis parking in Zeebrugge, 100m van het treinstation Zeebrugge-strand; op wandelafstand van de kusttram.

Ideaal als investering voor een vennootschap met zicht op privé-eigendom binnen een periode van 5 jaar. Aangenaam tweede verblijf, zowel in als buiten de vakantieperiodes. 

Om rechtsreeks in contact te komen met de aanbieder, gelieve gebruik te maken van onderstaand contactformulier!

Reden voor verkoop Verkoop van het appartement en vennoot die stopt met een zelfstandig statuut. Ideale investering aan de kust!
Prijsindicatie € 320 000,00
Inbegrepen/belangrijk ! De verkoop bevat de aandelen van de vennootschap en de eigendom van het appartement. De BVBA heeft het vruchtgebruik over het appartement tot 2024 en komt vanaf dan volledig in privébezit.
Oprichtingsjaar 1999
Sector Diensten
Contacteer aanbieder