Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Succesvol kleinschalig gastronomisch restaurant op een zichtbare locatie - Antwerpse Kempen

Werk je graag kleinschalig, rendabel en kwalitatief? Dan is dit sfeervol restaurant in de Antwerpse Kempen ideaal! 

De zichtbare locatie in een dorpskern in de Antwerpse Kempen geeft aan dit kleinschalig restaurant een uitnodigend karakter. Dit sfeervol restaurant is aangenaam en stijlvol ingericht, met een capaciteit tot 25 zitplaatsen. Op het terras kan je nog een 25-tal personen ontvangen.

De keuken is volledig uitgerust en van alle nodige materiaal voorzien om deze capaciteit aan te kunnen. Er zijn geen langetermijncontracten die dienen gerespecteerd te worden, geen vaste medewerkers, geen enkele afnameplicht.

De huidige eigenaars hebben door de jaren heen een zeer mooi cliënteel uitgebouwd en maakten het restaurant tot een vaste waarde in de omgeving. Reservaties lopen vaak maanden op voorhand vol.

Voor een koppel dat een eerlijke keuken wil aanbieden en op en top klantgericht wil werken, heeft dit restaurant alle troeven in huis voor een succesvolle overname.

Aarzel niet om het presentatiedossier op te vragen voor bijkomende informatie.

 

Inbegrepen/belangrijk ! Je neemt het handelsfonds over: geen personeel, geen andere verplichtingen. Vraagprijs: €115.000. De maandelijkse huurprijs is +/- 800€.
Sector Restaurants
Contactpersoon Filip Nicasi
E-mail fn@horecapartners.be
Telefoonnummer 03 260 60 90