Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Sfeervolle en instapklare bistro met terras, woonst en (optionele) feestzaal op centraal gelegen locatie te Sint-Gillis-Waas - omzet ± € 400 000,00

Deze bistro met terras heeft een uitstekende ligging en bereikbaarheid in het centrum van Sint-Gillis-Waas. Kwalitatief aanbod aan dagverse producenten. Ruime parking op minder dan 200 meter. De instapklare zaak heeft een aangename inrichting en bewezen omzet. Reeds 27 jaar dezelfde uitbaters. Uitstekende naamsbekendheid en sterke marketing.

Capaciteit restaurant 40 personen, terras 20 personen en sfeervol ingerichte wijnkelder voor 10 personen. Zeer ruime, perfect onderhouden  keuken (koelcellen, ovens, stockeerruimtes, etc.). Vrij van brouwer of enig ander gelijkaardige contracten. Omzetindicatie €400k.

Ruime woonst (duplex-appartement) op eerste verdieping met dakterras, 2 slaapkamers, badkamer en luxueuze keuken.

Volledig gerenoveerde feestzaal met aparte keuken voldoet aan alle normen. Mogelijkheid tot aparte uitbating/verkoop feestzaal met afzonderlijke toegang.

De zaak is volledig over te nemen inclusief handelspand met bijhorend duplexappartement en achterliggende feestzaal (te bespreken). De eigenaars zijn bereid om gedurende een periode na de overname de transitie te faciliteren, afhankelijk van de noden van de overnemer.

Voor meer info en/of bezoek neem gerust contact op via onderstaand contactformulier.

Reden voor verkoop De eigenaars willen zich concentreren op andere aspecten in het leven.
Inbegrepen/belangrijk ! Te bespreken
Sector Cafés en overige horeca
Personeelsleden 4
Contacteer aanbieder
Contactpersoon Chris Van hoorde
E-mail info@retearn.be
Telefoonnummer +3292743910