Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Sfeervol en gezellig restaurant met kamers en privewoonst - Limburgse Kempen

Het beeld is een sectorbeeld - natuur in Limburg 

Sfeervol en gezellig restaurant met kamers en privéwoonst in een unieke en prachtige omgeving nabij verschillende wandelpaden en fietsroutes.

Gelegen in de prachtige natuur van de Limburgse Kempen en aan het water, met plezierboten voor de deur, komen de gasten probleemloos tot rust en ervaren ze een instant vakantiegevoel. Niet verwonderlijk dat ze hun uitstap graag verlengen en blijven overnachten in één van de 7 comfortabele en ruime kamers.

Deze zaak mag dan wel midden in de natuur liggen, toch is ze vlot bereikbaar en ook de zichtbaarheid is groot. Dat maakt dat het restaurant kan rekenen op zowel een vast cliënteel als op een belangrijke passage. De zaak kent een zeer sterke reputatie.

Op het gelijkvloers vindt men een groot overdekt terras, een verbruikszaal, een buitenterras, een industrieel ingerichte keuken voorzien van alle nodige apparatuur en een voorraadkamer. Het restaurant binnen telt 100 zitplaatsen. De beide veranda's en het buitenterras zijn samen goed voor nog eens 150 zitplaatsen. In het totaal kunnen hier dus 250 gasten plaatsnemen.

Op de 1ste verdieping bevinden zich 2 grote hotelkamers (suites) voorzien van een ruime slaapkamer, een living en een badkamer. Op de 2de verdieping zijn 5 hotelkamers ondergebracht. In het totaal telt deze zaak dus 7 ruime en comfortabele kamers.

Verder bevindt zich op de eerste verdieping een privéwoonst met 3 slaapkamers, een ruime living en een badkamer voorzien van een lavabo, een wc, een douche en een ligbad.

Belangrijke Pluspunten

+ Prachtige ligging in de natuur en aan het water.
+ Een grote visibiliteit; kan bouwen op een vast cliënteel en een belangrijke passage.
+ Beschikt over een ruime parking.
+ Zowel het restaurant als de kamers en de woonst zijn instapklaar.
+ Het privégedeelte heeft een volledig gescheiden elektrische installatie met aparte zekeringskast.
+ Het restaurant is 100% vrij van brouwer.

De overnameprijs is exceptioneel. Het restaurant met privéwoonst wordt verkocht en het handelsfonds wordt overgelaten aan de totaalprijs van: 890.000 euro. Maar ook andere mogelijkheden houden we graag open en zijn bespreekbaar.

Maak bij voorkeur gebruik van onderstaand contactformulier om contact op te nemen 

Reden voor verkoop Ander project
Inbegrepen/belangrijk ! Het restaurant met privéwoonst wordt verkocht en het handelsfonds wordt overgelaten aan de totaalprijs van: 890.000 euro.
Sector Restaurants
Contacteer aanbieder
Contactpersoon Filip Nicasi
E-mail fn@horecapartners.be
Telefoonnummer 03 260 60 90