Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Restaurant met feestzaal tussen Gent en Oudenaarde over te nemen!

Dit prachtig restaurant is een echte opportuniteit.

Deze restaurant heeft een capaciteit van 40 zitplaatsen. De aparte feestzaal heeft ongeveer 50 zitplaatsen. Naast het restaurantgedeelte beschikt het restaurant over een ruim terras met tuin en grote privéparking voor ongeveer 25 wagens.

Naast de commerciële ligging is dit restaurant volledig up-to-date. Er is overal vloerverwarming, domotica, volledig ingerichte keuken (warme/koude zone met ingebouwde schuiffrigo's, digitale steamer, warmtebrug, grote koelcel en aparte zone voor afwas), airco, alarmsysteem, camerabewaking,…
De lage huurprijs (€1738/maand), alsook de betaalbare overname, maken dit restaurant geschikt voor een startend horecakoppel of eventueel als uitbreiding van een bestaand restaurant.

Deze verkoop van het handelsfonds (BVBA wordt niet overgelaten) is een gevolg van de uitbreiding van andere (niet horeca) activiteiten van de uitbaters.

Heeft u Interesse in deze zaak?
Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Reden voor verkoop Uitbreiding van niet horeca activiteit
Prijsindicatie € 139 000,00
Inbegrepen/belangrijk ! Bij de overname zitten alle toestellen en materiaal. Er kan een nieuw huurcontract wordt afgesloten of de huidige kan worden overgenomen. De maandelijkse huurprijs bedraagt €1738/maand). Boven de zaak is er mogelijkheid tot bewoning.
Oprichtingsjaar 2011
Sector Restaurants
Personeelsleden 1
Contacteer aanbieder