Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Restaurant met een gevestigde naam - over te nemen - Noord-Limburg (regio Pelt)

Activiteit
Het restaurant staat bekend om zijn Italiaanse keuken en richt zich voornamelijk op de hogere segment met specialiteiten. De zaak is reeds meer dan 8 jaar een  gevestigde waarde en gekend in de regio en omliggende gemeente met een sterke vaste klantenkring en een hoge bezetting. In de zomermaanden worden de vakantiegangers opgevangen door toeristen, welke door de lokale B&B’s doorverwezen worden.

 

Het restaurant ligt in een stadscentrum nabij de gemeente Pelt en beschikt momenteel over 30 tot maximaal 34 couverts, volledige uitgerust met airco, alarmsysteem met camerabewaking, … De keuken is volledig ingericht met moderne apparatuur zoals een combisteamer, koelcel, 2 diepvriezers, …

Het restaurant is ideaal voor koppels met de ambitie om samen te werken in de horeca met een passie voor kwaliteit, maar ook zeker voor bestaande horecaondernemers welke door willen groeien en daarmee gebruik kunnen maken van inkoopvoordelen.
 
 

Cijfers

In de voorbije jaren is er een zeer stabiele en rendabele omzet gedraaid, cijfers beschikbaar na persoonlijke ontmoeting.


Sterke punten

  • De onderneming beschikt over een zeer trouw en goed gespreid klantenbestand.
  • Het is gekend voor de persoonlijke service en kwaliteit.
    Het restaurant telt 28 tot 34 zitplaatsen binnen.
  • Mogelijkheden om in de toekomst een terras beschikbaar te maken in overleg met de gemeente.
  • De infrastructuur is volledig in orde en er zijn normaal gezien geen grote investeringen nodig gedurende de eerstvolgende 5 jaar.
    De zaak is centraal gelegen in het centrum met voldoende (gratis) parkeermogelijkheden.
    De zaak geniet een zeer goede reputatie met stabiele omzetcijfers en een zeer hoge bezettingsgraad.
  • Indien overname inclusief bovenliggende woning met ruime living , drie slaapkamers en 2 badkamers, kan deze ook gebruikt worden als B&B. 
  • Volledig vrij van brouwerij.
  • Ook tijdens de zomervakantie hoge bezetting vanwege vele toeristen.

 

 
Personeel

Naast het ondernemersechtpaar werkt er 1 part-time personeelslid in de bediening & keuken, en wordt er verder met verschillende jobstudenten gewerkt

Reden voor verkoop De huidige ondernemers willen na 10 jaar een andere uitdagingen aangaan en hebben besloten om de goed draaiende horecazaak over te geven. Zij zijn op zoek naar een gemotiveerde (horeca)ondernemer of ondernemerskoppel die deze horecazaak verder zetten, of
Prijsindicatie € 140 000,00
Inbegrepen/belangrijk ! Deze zaak wordt uitgebaat onder de vorm van een besloten vennootschap (BVBA). De woning en het restaurant zijn eigendom. Bij overname is het mogelijk om alle onroerende zaken (zowel de woning als het bedrijfsmatige gedeelte) over te kopen of alleen het re
Oprichtingsjaar 2010
Sector Restaurants
Personeelsleden 1
Contacteer aanbieder