Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Restaurant / bistro te Hoogstraten ( D 3387 )

Over te nemen : karaktervol klein restaurant / bistro te Hoogstraten . Prachtige locatie op een gezellig binnenplein van de voormalige rijkswachtkazerne gelegen in de alom gekende winkelstraat . Zeer karaktervol pand met prachtige authentieke inkomhal met twee oude gevangeniscellen . De inrichting is strak , maar warm en gezellig . Hier zijn duurzame en natuurlijke materialen van hoge kwaliteit gebruikt die voor een warme sfeer zorgen . Deze zaak bestaat uit een verbruikzaal van ongeveer 55 m2 groot met een bedieningstoog en 22 couverts , een gezellig terras aan de zijkant goed voor een 20 tal zitplaatsen.  Een geinstalleerde en zeer praktische keuken met al de nodige toestellen zoals combisteamer Rational ( maar een half jaar oud ) , koelcel met nieuwe motor , enz...

Verder nog een toilet , een bureel , berging , garage en een droge kelder . Energiezuinig door gebruik van led - verlichting en zuinig apparatuur .

Zeer goed draaiende zaak met verschillende erkenningen ( Michelin , Gault & Millau ) Vrij van brouwerij !!!

De maandelijkse huurprijs is 1350 euro. Ideale zaak voor jonge starters . Overname handelsfonds ! Instapklaar !!!

De mogelijkheid bestaat ook om enkel de horecazaak zonder inrichting over te nemen ( enkel de vaste stukken blijven staan ) de overnameprijs is dan bespreekbaar !!!

Reden voor verkoop verhuis
Inbegrepen/belangrijk ! huurprijs is 1350 euro per maand
Oprichtingsjaar 2015
Sector Restaurants

Contactpersoon MatchMakers
E-mail info@matchmakers-overname.be
Telefoonnummer 03 326 66 26