Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Goed draaiend ijssalon over te nemen in Dilsen-Stokkem (regio Maasmechelen Village, Terhills, Connecterra).

Met pijn in het hart hebben wij onze zaak voorbereid voor overname wegens gezondheidsredenen.

Het gezellig ijssalon is gevestigd in een ruim handelspand, gezellig ingericht, met een uitgebreid terras, een enorme parking voor auto's, en voldoende ruimte voor fietsen (+/- 50 fietsplaatsen).

Het huidige aanbod bestaat uit ambachtelijk bereid ijs, bubbel- en Brusselse wafels, verse pannenkoeken, pasta's en dranken.


De uitbreidingsmogelijkheden zijn echter eindeloos.

De keuken is op heden al zeer professioneel uitgerust. Keuken, machines en uitrusting is in zeer goede staat. Diverse machines in de keuken werden in 2021 nog vernieuwd. Er is bijzonder veel opberg- en stockageruimte voorzien, onder meer een nieuwbouw magazijn met een oppervlakte van 150m², verdeeld in twee verdiepingen en voorzien van een professionele goederenlift. Bovendien is het gebouw voorzien van 62 zonnepanelen. Het onroerend goed is voorzien van een alarmcentrale en camerabewaking. inclusief branddetectoren en gasdetectoren (meldkamer).

Het pand bevat tot slot twee appartementen, met name een appartement op het gelijkvloers alsook een afzonderlijk appartement op de zolderverdieping van het pand (dit laatste werd ingericht in 2020).

Oppervlaktes onroerend goed:

- handelsoppervlakte van 200m²

- terras van +/- 120m²

- magazijn van +/- 150m²

- gelijkvloers appartement van 120m²

- appartement boven de handelsruimte: 200m²

Totale grond oppervlakte: 18a73

Algemene pluspunten:

- gevestigde waarde van de handelszaak sinds 2011

- mooi ingerichte zaak met voldoende zitplaatsen

- bijzonder veel groeimarge

- goede locatie op een verbindingsweg van Maaseik richting Maasmechelen

- keuken, machines en uitrusting in hele goede staat / recent vernieuwd

- ruime opberg- en stockageruimte

- privé-appartement op het gelijkvloers en afzonderlijk privé-appartement op de zolderverdieping (beide kunnen bewoond of verhuurd worden)

- de handelszaak kan door één persoon of door een koppel uitgebaat worden. Haalbaar om met jobstudenten en flexi- jobs te werken als aanvulling in drukke periodes.

Modaliteiten voor de overname:

Voorkeur voor overname van de aandelen van de besloten vennootschap maar de modaliteiten van de overname zijn bespreekbaar en kunnen naargelang de mogelijkheden op maat aangepast worden. Talloze mogelijkheden als alternatief voor de aankoop van de aandelen: aankoop van het volledige onroerend goed (inclusief privé-gedeeltes) bijvoorbeeld als opbrengsteigendom, of aankoop van de aandelen in samenhang met huur van de handel en privé-gedeeltes.

We willen graag verdere toelichting geven tijdens een persoonlijk gesprek. Cijfers en bezichtiging enkel bij serieuze interesse. We denken graag flexibel mee na over de modaliteiten van een een eventuele overname.
 

Reden voor verkoop Gezonheidsredenen
Inbegrepen/belangrijk ! Aandelen van de bv.
Oprichtingsjaar 2011
Sector Cafés en overige horeca
Personeelsleden 2

Contacteer aanbieder