Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Over te nemen: restaurant op toplocatie in Knokke.

Bistro Marmiet is een eerlijke visbistro te midden van de beau monde in Knokke. Het restaurant heeft een zeer goede ligging en bereikbaarheid, en heeft een heel kwalitatief aanbod aan dagverse producten.

Het restaurant is zeer succesvol en rendabel. Binnen is er plaats voor 30 personen. Op het binnenterras is er plaats voor 16 personen en op het buitenterras is er tevens plaats voor 16 personen.

De overdracht omvat onder meer: gasvuur met 6 bekken merk "Angelo Po", grill, steamer, wijnfrigo, tafelkoekast, koelkastkamer, dessertkoelkast, koelkast voor ijscrème, (dubbele) diepvries, expresso toestel, muziekinstallatie, kassasysteem, afwasmachine,...

Vrij van brouwer of enig andere gelijkaardige contracten.

De uitbating gebeurt onder de vorm van een BVBA. De zaak is volledig over te nemen, handelsfonds of aandelen. De prijs voor overdracht aandelen werd bepaald op 90.000 EUR. De prijs voor overdracht handelsfonds dient besproken te worden.

Reden voor verkoop Huidige eigenaars naderen de pensioengerechtigde leeftijd.
Inbegrepen/belangrijk ! De overdracht betreft een overdracht van aandelen of handelsfonds. Het bedrijfsgebouw wordt gehuurd voor 2.270 EUR per maand.
Oprichtingsjaar 1995
Sector Restaurants
Contacteer aanbieder