Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Volledig ingerichte lunchzaak in bedrijvenpark ‘Stephenson Plaza’ in Mechelen-Noord met veel potentieel!

De zaak is normaal geopend gedurende 5 werkdagen per week voor de middaglunch via een free flow systeem met mogelijkheid tot eat in of take away. Daarnaast leveren we meetinglunches aan de naburige bedrijven en doen we de catering voor bedrijfsevents. We hebben voornamelijk vaste klanten met zeer veel doorgroeimogelijkheden naar nieuwe bedrijven in de omgeving toe.

De verbruikszaal is 175m² groot en beschikt over 70 zitplaatsen, een cosy corner, een heel efficiënt free flow systeem (zelf-bedieningssysteem met minimale wachttijden en beperkt personeel). Een buffet warm met warmtelampen, een soepcorner, een buffet koud met koeleiland, … en een bar/toog met alle apparatuur in perfecte staat (kassasystemen van Lightspeed/Ipads, drankenkoeling, koffiemachine Lido Fiorenzato van Miko en Lattiz melkmachine, spoelbak).

Er is een grote, professionele en zeer goed onderhouden keuken van 75m² met ruime opslagruimte (aparte ruimtes droge voeding, poetsgerief, materiaal). Volgende toestellen zijn aanwezig: een grote koelcel, wasstraat (Hencovac), combisteamer (Retigo), een grote koelcel, koffervriezers, een 6-pits gasvuur, enz.

De zaak beschikt over een mooi terras in een groene setting met een vijver. Momenteel zijn er een 50-tal zitplaatsen op het terras maar kan nog uitgebreid worden. Het terras heeft een zonnetent met afstandsbediening in goede staat.

Momenteel is de de zaak geopend tijdens de weekdagen van 11u30 tot 14u, maar ook ’s avonds en tijdens de weekends is er een groot potentieel aan extra omzet met zeer veel parkingmogelijkheden en een goede bereikbaarheid.

Interessante huurvoorwaarden!
Mogelijkheid tot overname handelsfonds of overname van de BV.

Indien u een enthousiaste kok of kokkin bent, die staat te springen om te ondernemen, is een participatie in de aandelen ook mogelijk! 

Prijsindicatie € 85 000,00
Inbegrepen/belangrijk ! Overname handelsfonds (volledige inrichting, ligging, bewezen omzet en massa's opportuniteiten). Interessante huurvoorwaarden.
Oprichtingsjaar 2018
Sector Restaurants

Contacteer aanbieder