Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Over te nemen, gespecialiseerd bedrijf in office rebranding, interior, lettering en custom builds. - omzet ± € 600 000,00

Een jong en dynamisch bedrijf, actief in lettering, office rebranding, specials en custom builds. Met een vast klantenbestand van gerenomeerde merken werken we dagelijks en in volle vertrouwen samen. Met een klein  team van 4 personen en een goed uitgerust machinepark zijn we steeds in staat om unieke realisaties te verwezenlijken. De vennootschap is momenteel nog in volle expansie en toont jaarlijks een mooie groei aan. Dit met nog vele mogelijkheden om dit de komende jaren verder aan te houden. De activiteiten worden over gelaten wegens familiale omstandigheden en kan nog in alle richtingen en mogelijkheden besproken worden. Dit van overname machinepark tot klanten, aandelen en of vastgoed. 

Reden voor verkoop Gezinssituatie
Prijsindicatie € 300 000,00
Inbegrepen/belangrijk ! Modern en up to date machinepark, wagenpark, wederkerend en vast Klantenbestand, intellectueel kapitaal, mogelijkheid tot overname nieuw industriepand of huur ervan.
Oprichtingsjaar 2010
Sector Vennootschappen
Personeelsleden 4
Contacteer aanbieder