Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Over te nemen : frituur op het Antwerpse - Zuid ( Dossier 3349 )

Over te nemen : frituur gelegen op het Antwerpse - Zuid omgeving Bolivarplaats , justitiepaleis en Troonplaats met een mooie hoekligging . Echte buurt - en studenten frituur met zeer goede reputatie . In de direkte buurt van openbaar vervoer en scholen waaronder de vernieuwde Campus met ongeveer 6500 studenten .

Zaak is opgestart in 2013 dit wil zeggen dat alle materiaal en toestellen redelijk recent en ook goed onderhouden zijn .

De verbruikzaal is ongeveer 45 m2 groot en beschikt over een koeltoog en een hoge rendements friteuse Perfecta met transfersysteem en een 10 tal zitplaatsen . Terras met banken aan de beide zijkanten goed voor  40 tot 50 plaatsen . 

Verder nog een geinstalleerde keuken met diepvries , toilet en een droge kelder die dienst doet als bergplaats met drie diepvrieskoffers en een koeling .

Mooie omzetcijfers en doordat de opwaardering van deze buurt volop bezig is , is er zeker nog ruimte genoeg om nog te groeien . Er is een stevige band opgebouwd met het clienteel waardoor een vast klantenbestand is ontstaan . 

De maandelijkse huurprijs is 1265 euro . Overname van aandelen !

 

Voor meer informatie : maak bij voorkeur gebruik van het onderstaande contactformulier om via mail rechtstreeks in contact te treden met de aanbieder.

Reden voor verkoop andere aktiviteiten
Prijsindicatie € 45 000,00
Inbegrepen/belangrijk ! huurprijs is 1265 euro per maand Overname van aandelen !
Oprichtingsjaar 2013
Sector Cafés en overige horeca
Contacteer aanbieder
Contactpersoon MatchMakers
E-mail info@matchmakers-overname.be
Telefoonnummer 03 326 66 26