Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Overname handelsfonds bistro Anders dan Anders - tuinterras en parking voor de deur - Ekeren

De inrichting van deze bistro is warm, tijdloos en gezellig, met een zeer aangenaam ingericht terras, in een sfeer van groen, achteraan de zaak.
De banken in de zaal staan mooi opgesteld, maar kunnen desgewenst ook makkelijk verplaatst worden. Ook de tafels die steeds tafels van 2 zijn kunnen snel aan of uit elkaar worden geschoven.
Zowel binnen als op het terras kunnen telkens 30 couverts worden gedekt.

De toegankelijkheid van deze bistro en de ideale ligging aan een marktplein, zorgt ervoor dat deze zaak kan rekenen op vele terugkerende klanten. Deze zaak kent dan ook een sterke reputatie. Hier kan men overdag terecht voor een drankje, een snack, een salade of een lunch. In de namiddag serveren ze ook koffie of thee met een lekkere pannenkoek, een wafel of roomijs. ‘s Avonds worden meer verfijnde gerechten geserveerd, en bieden ze een restaurantniveau aan.

De omvang van deze zaak en de geboden gerechten maken dat dit een ideale zaak is om gerund te worden door een koppel waarvan 1 partner in de keuken staat en de andere partner de leiding heeft over de zaal.

Verder geven we nog mee dat de zaak 100% vrij van brouwer is.

Het beeld is een sectorvoorbeeld

Maak bij voorkeur gebruik van onderstaand contactformulier om via mail rechtstreeks in contact te treden met de aanbieder

Reden voor verkoop Ander project
Inbegrepen/belangrijk ! Voor deze bistro wordt het handelsfonds overgelaten.
Sector Cafés en overige horeca
Personeelsleden 3
Contacteer aanbieder
Contactpersoon Filip Nicasi
E-mail fn@horecapartners.be
Telefoonnummer 03 260 60 90