Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Naaiatelier over te nemen - omzet ± € 40 000,00

Goed draaiend naaiatelier over te nemen: Het vastgoed van 100m² atelierruimte + een ruime kelder op een toplocatie in Schilde. De machines + aanzienlijke voorraad + een stabiele omzet krijg je er bij, ik hoop dat mijn klanten, (sommigen zijn al meer dan 25 jaar klant)  in de toekomst gesoingneerd blijven worden.

Droom je ervan om iets op te starten in de sector textiel of mode? Of ben je reeds bezig met bijvoorbeeld retouches of het maken van gordijnen? Dan is het een luxe om dit atelier over te nemen. Je hebt, eens je ingewerkt bent, twee à drie dagen werk per week om te blijven doen wat ik reeds doe (met piekmomenten in mei-juni en augustus-september) de rest van de tijd kan je gebruiken om zelf iets uit de grond te stampen. Ik ben met dit atelier begonnen op mijn 20ste, en ben er nu 48. Ik heb er altijd een loon uit gehaald en betaalde er eerst de huur mee, nu de afbetaling van het atelier + uiteraard alle rekeningen. Daarnaast geef ik sinds 8 jaar halftijds les, en dit was perfect te combineren.

Om rechtstreeks in contact te treden met de aanbieder, gelieve gebruik te maken van onderstaand contactformulier!

Reden voor verkoop Ik heb er lange tijd over gedaan, maar de knoop is doorgehakt. Ik wil graag voltijds gaan lesgeven.
Prijsindicatie € 270 000,00
Inbegrepen/belangrijk ! Het atelier van 100m², een ruime kleder, het tofste en vrolijkste klantenbestand dat je je kan indenken, een zeer aanzienlijke voorraad, 2 professionele borduurmachines, industriële overlock en snelstikker, laserprinter, plotter, drukpers met co
Oprichtingsjaar 1991
Sector Diensten
Contacteer aanbieder