Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Mooie koffie- en theespeciaalzaak op 100m van het strand van De Panne over te nemen wegens pensioen. - omzet ± € 100 000,00

Deze mooie zaak is gelegen op een goede locatie op 100m van het strand van De Panne en heeft ruime parkeergelegenheid in de directe nabijheid. 

Momenteel kan de zaak omschreven worden als de betere koffie- en theeshop met een ruim en uitzonderlijk assortiment aan koffie en thee, aangevuld met een uitgebreide selectie aan koffiemachines en accessoires. Ze beschikken ook over een webshop.

De zaak is sfeervol ingericht en heeft een interieur met degelijke en waardevolle materialen die een aangename en een ontspannen sfeer creëren . 

Zij bestaat uit een fraaie verbruikzaal met mooie toog en een kleine stockageruimte. Er is ook een terras aan de voorzijde. De zaak is zeer functioneel ingericht met apparatuur van hoge kwaliteit. Er zijn geen extra investeringskosten gezien alle apparatuur nieuw ofwel goed onderhouden is.

Er is een apart toilet. Men komt het pand binnen via een ‘kleine winkel’ vooraan waar de verschillende koffie- en theesoorten alsook de bijhorende koffiemachines en servies-collecties zijn uitgestald.

Het pand wordt verhuurd als zijnde handelspand 

Momenteel is de zaak een pure dagzaak  maar met uitbreidingsmogelijkheden in verschillende richtingen: openen tijdens de ontbijt- of avonduren, uitbreiding huidig aanbod,....

 

In de hersft- en wintermaanden, 4 dagen per week geopend van 9u tot 18u

In de lente- en zomermaanden, 5 dagen per week geopend van 9u tot 19u

 

Kortom: Deze zeer mooi en goed onderhouden zaak heeft zeer veel potentieel op deze locatie en MOET echt gezien worden. Het pand ligt bovendien op toeristische wandel- en fietsroutes. 

 

Ideaal profiel overnemers: Gemotiveerd koppel die carrière wensen te maken in de koffie- en theewereld.

 

Meehelpen opstarten mogelijk - Opleiding inbegrepen.

De maandelijkse huurprijs van het handelspand is 850 €. 

Indien u interesse heeft in deze zaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord en denken graag mee over de financiering en haalbaarheid van uw project op deze locatie.

Verdere inlichtingen geven wij graag tijdens een persoonlijk onderhoud 

 

 

Reden voor verkoop Pensioen
Inbegrepen/belangrijk ! Het betreft een verkoop van handelszaak
Oprichtingsjaar 1997
Sector Cafés en overige horeca

Contacteer aanbieder
Contactpersoon Barbara Mathieu
E-mail barbara@multiplechoice.be
Telefoonnummer +32 471 320 999