Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Klein rendabel installatiebedrijf in brandveiligheid en beveiligingsapparatuur- Oost-Vlaanderen - FTE 1 - voor jonge overnemer of onderneming die zijn activiteit wenst uit te breiden - omzet ± € 250 000,00

De onderneming is meer dan 10 jaar actief in de markt van de installatie en verkoop van beveiligingsapparatuur d.i de installatie van veiligheidstechnologie, waaronder camera’s, alarmsystemen en branddetectiesystemen.

Verder worden er jaarlijks een groot aantal onderhoudsactiviteiten verricht. Het bedrijf komt tegemoet aan de noden van de syndicus-immokantoren en electro installateurs voor de installatie van professionele en betrouwbare branddetectie, alarminstallaties en camerabewaking. Verder zijn particulieren en kleine bedrijven eveneens klant.

 

De huidige zaakvoerder/eigenaar heeft beslist uit te kijken naar een overnemer en de activiteit te koop aan te bieden aan een overnemer. De onderneming heeft behoefte aan een nieuwe management input en kan desgevallend in een groter geheel opgenomen worden, waar alle tools aanwezig zijn voor het verder ontwikkelen van het potentieel van de onderneming. De overnemer krijgt een solide, stabiele en rendabele zaak in handen.

Bent u geïnteresseerd in deze onderneming ? Neem gerust met ons contact op: Piet Van Raes Lauwstraat 55A, B-9051 Sint-Denijs-Westrem Belgium Tel.: +32 – (0)495 57 99 36

Reden voor verkoop geen opvolging
Inbegrepen/belangrijk ! overname van aandelen
Oprichtingsjaar 2008
Sector Bouw
Personeelsleden 1
Contacteer aanbieder
Contactpersoon Piet Van Raes
E-mail varafin@telenet.be
Telefoonnummer 0495579936