Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Kledingwebshop 'Intdialect' zet het dialect in de lage landen op de kaart. - omzet ± € 30 000,00

Het merk Intdialect werd in de herfst van 2016 gelanceerd in het pittoreske Dendermonde in België. Wat startte als een idee om het dialect terug hip te maken is uiteindelijk geëvolueerd tot de realiteit. Het merk goeddraaiende en unieke merk Intdialect is nu klaar om over te nemen aan gepassioneerde ondernemers.

Met unieke dialectische woorden en spreekwoorden streeft de webshop Intdialect er in de lage landen naar om het dialect via unieke kledij (sweaters en t-shirts) terug meer slagkracht te geven zodat iedereen fier is op zijn of haar stad.

Je vindt bij Intdialect sweaters in alle maten, kleuren, vormen en met de leukste opschriften. Wil je graag uitpakken met jouw geboortestad, of de stad waar je woont? Dan kan je bij Intdialect sweaters online bestellen met een leuke print in het dialect. Op deze manier word je als het ware vaandeldrager van je stad of gemeente.

Reden voor verkoop Nieuwe uitdaging
Prijsindicatie € 15 000,00
Inbegrepen/belangrijk ! De bedrijfsoverdracht omvat het merk en de webshop Intdialect.com (Woocommerce en meertalig) en de bijhorende url's intdialect.be en intdialect.nl, G-Suite account, Facebook en Instagram. Er zijn geen huurovereenkomsten afgesloten.
Oprichtingsjaar 2016
Sector Detailhandel
Personeelsleden 1

Contacteer aanbieder