Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Internationale start up in de kunst- en culturele wereld zoekt co-founder of investeerders

We zijn een start up met internationale ambitie's die vnl. actief is in de kunst & culturele sector. We hebben een platform gebouwd die enerzijds als gids fungeert voor de bezoeker aan musea, tentoonstellingen, veilinghuizen, kunstbeurzen, etc en hun niet alleen wegwijs maakt maar ook een extra dimensie aan toevoegd via beeldherkenning, AI, iBeacons, etc. Anderzijds geven we onze klanten (de musea, beursorganisatoren, galeries, etc.) de mogelijkheid om internationale bezoekers kennis te laten maken met hun instituut en de optie om digitalisering door te trekken. 

Het platform bestaat momenteel uit een mobiele applicatie (iOS en Android) en een CMS en we werken aan een extra online platform die in combi kan worden gebruikt met de applicatie. We hebben verschillende partnerships op kunnen zetten de afgelopen maanden en staan op alle grote beurzen met ons product. De laatste maanden is alles in een stroomversnelling geraakt qua partnerships en internationalisering zodat we extra kapitaal én kennis nodig hebben om de groei gecontroleerd te versnellen.

Momenteel zijn we actief in België en Frankrijk en mikken op Nederland en UK later in 2018/begin 2019. We mikken om dit jaar 40K omzet te draaien. Operationele kosten zijn laag en stabiel, de personeelskost is de grootste en meest fluctuerende kost (elke nieuwe regio = nieuw FTE). Product is zo opgemaakt dat we naast de huidige sector ook nieuwe sectoren kunnen benaderen met een identiek product maar met een nieuwe look & feel. Bv. interieur & design, sleep & eat, etc. 

Ik bezorg U graag meer info na contact. 

 

Maak gebruik van onderstaand contactformulier om rechtstreeks in contact te treden met de aanbieders

Reden voor verkoop Ons product mikt op een snelle internationale scaling. Daarom zijn we op zoek naar een co-founder of investeerders
Oprichtingsjaar 2017
Sector Diensten
Personeelsleden 2
Contacteer aanbieder