Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Industriële LED Verlichting - mooie klantenportefeuille & groeipotentieel - omzet ± € 3 000 000,00

Pointing Arrows begeleidt ondernemers en ondernemingen bij kapitaalgerelateerde transacties. Voor onderstaande investeringsopportuniteit treden we op als exclusief adviseur van de aandeelhouders. 

 

Het betreft een onderneming die optreedt als "solution provider" voor industiële verlichting op basis van LED-technologie.

 

Het bedrijf is gevestigd in de provincie Antwerpen en onderhoudt verregaande commerciële relaties met middelgrote en grote bedrijven zowel in Antwerpen als daarbuiten.  In het laatste boekjaar werd 3m€ omzet gerealiseerd met een EBITDA van ong. 500k€ (zonder bestuurdersvergoedingen).  Een doorgroei naar 4m€ omzet in 2 jaar is mogelijk mits verdere uitbouw en ondersteuning. De aandeelhouders kunnen de overnemer nog enkele jaren bijstaan bij de verdere uitbouw.

 

Het bedrijf wordt "lean & mean" gerund, met een minimum aan eigen personeel.  De installatiewerken wordt uitbesteed aan vaste aannemers.

 

De overnamekandidaat is bij voorkeur een dynamisch manager/ondernemer/zaakvoerder met een commerciële drive en technische background.  Vereiste beschikbare fondsen voor deze investering: minimaal 300k€ à 500k€.

 

Indien u verdere interesse toont in deze mogelijke acquisitie, dan wordt u vriendelijk verzocht contact op te nemen met Roel Van Ranst (roel.van.ranst@pointingarrows.be of +32 474 66 87 87).  Nadere informatie is beschikbaar na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst.

Reden voor verkoop Pensionering zaakvoerder
Prijsindicatie € 2 500 000,00
Inbegrepen/belangrijk ! Verkoop van aandelen. Bedrijfspand wordt gehuurd; eenvoudig verplaatsbaar.
Sector Bouw
Personeelsleden 4
Contacteer aanbieder