Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Hoevehotel met 5 comfortabele kamers en gezellig restaurant/feestzaal - Instapklaar en woongelegenheid - aandelentransactie

Het over te nemen horecabedrijf heeft een vast en trouw gastenbestand. De inkomsten komen uit verschillende bronnen zoals overnachtingen, verbruik in het restaurant, afhaal en feesten, wat resulteert in een goed trackrecord van jaarlijkse winstgevende cijfers. De hoeve beschikt over 5 kamers voorzien van alle comfort om te overnachten en een sfeervol restaurant/feestzaal/terras met 140 zitplaatsen. Het geheel vertoeft in uitstekende staat en is klaar om te worden uitgebaat.

De onderneming die landelijk is gelegen en toch dichtbij het centrum, is uitermate geschikt om als koppel te exploiteren en om onder hetzelfde dak in een apart huis te wonen. Er is geen vast personeel over te nemen. De omgeving leent zich uitstekend om te fietsen en te wandelen. Er wordt verwacht dat na de lockdown alles onmiddellijk zal hernemen, er zal geen publiciteit nodig zijn! Detailcijfers van de uitbating en de overnameprijs zijn te bekomen bij opvraging van de informatiebundel. De transactie omvat de verkoop van 100% van de aandelen. Ref. M1711A20/01.

Interesse? Bel 0478-429543 of mail marco.aerts@takeoverservices.com voor inlichtingen en vragen, wij staan ter beschikking!

TAKE OVER is een erkend overnamedienstverlener van de KMO-portefeuille voor advies, begeleiding en bemiddeling, zie www.takeoverservices.com.

Reden voor verkoop Vertrek naar het buitenland.
Inbegrepen/belangrijk ! Alle vastgoed, inboedel, gastenbestand en uitbating zijn inbegrepen in de aandelenovername.
Oprichtingsjaar 1996
Sector Hotels

Contacteer aanbieder
Contactpersoon Marco Aerts
E-mail info@takeoverservices.com
Telefoonnummer +32478429543