Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

High-end optiekzaak in Gent op een uitstekende locatie met veel voorbijgangers, makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en parking gelegenheid voor de deur - omzet ± € 740 000,00

Naast de verkoop van monturen van topfabrikanten (waarvan sommige in exclusiviteit in Gent)  onderscheidt de zaak zich ook d.m.v. haar specialisatie in optometrie. Klanten gaan deze optiekazak pas buiten nadat ze zowel esthetisch als inzake optimaal zicht volledig tevreden zijn. Ook de nazorg en opvolging is een belangrijke dienstverlening van deze optiekzaak.

Er wordt met technisch hoogstaande meettoestellen gewerkt en mede dankzij de verbouwingen in 2017 heeft de winkel een moderne en kwalitatieve uitstraling. Het gebouw (een historisch pand) is eigendom van de vennootschap en kan naar keuze van de overnemer mee gekocht worden alhoewel dit niet het voorkeurscenario is van de overlater. Naast de zaakvoerder zijn nog 2 medewerkers actief.

Sinds meerdere jaren realiseert de zaakvoerder een gestage groei, ontwikkelde de zaak een sterke identiteit en werd het een gerespecteerde topper in haar segment.  De intense samenwerking met leveranciers versterkt deze dynamiek. Deze optiekzaak is bv een van de topverdelers van Zeissglazen in België.

De zaak wordt overgelaten wegens privéreden, en de zaakvoerder is bereid te zorgen voor een vlotte overdracht gedurende een aantal maanden.

 

Reden voor verkoop Medische redenen
Inbegrepen/belangrijk ! Aandelentransactie waarbij het vastgoed optioneel kan bijgekocht worden.
Sector Detailhandel
Personeelsleden 2
Contactpersoon Lieven Stas
E-mail lieven@overnamepartners.be
Telefoonnummer 0475802568