Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Over te nemen wegens pensioengerechtigde leeftijd: Goeddraaiend sport en afslankcentrum voor dames in Limburg - omzet ± € 181 000,00

Dit sport- en afslankcentrum voor vrouwen heeft een uitstekende ligging, is vlot bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Body en health staan hier centraal. We hebben een heel gamma van aangepaste oefenprogramma s voor vrouwen die willen afslanken,  voor en na een zwangerschap, voor vrouwen met gezondheidsklachten of in de menopauze..We bieden ook een anti cellulite en huidbehandeling aan . Daarnaast geven we ook voedingsbegeleiding en verkopen we proteinendiëten.
Het centrum, met een goede omzet, bestaat reeds 21jaar en heeft reeds 13 jaar dezelfde uitbater. Er is een groot cliënteel , waarvan een groot deel vaste klanten en wederkerend clienteel.
Sinds kort heeft het centrum een eigen app met de mogelijkheid om online afspraken te maken en een voedingsapp. Dank zei een goed software programma werken we sinds kort ook met maandabonnementen wat weer een boost in de verkoop gaf en naar de toekomst toe opportuniteiten biedt.
Omvat een receptieruimte, bureau, oefenruimte met 6 oefencabines en 3 cabines voor huidbehandeling, sanitair gedeelte met 2 kleedkamers, 3 douches en toilet en keuken. Grote nette kelder voorzien van verwarming. Zonnepanelen dekken het volledige electriciteitsverbruik.
Het betreft en BVBA  en de voorkeur gaat uit naar de overdracht van aandelen. Het is een soft franchising.

Om rechtstreeks in contact te treden met de aanbieder, gelieve gebruik te willen maken van onderstaand contactformulier!

Reden voor verkoop Pensioen
Prijsindicatie € 40 000,00
Inbegrepen/belangrijk ! De bedrijfsoverdracht betreft een overdracht van aandelen. Het bedrijfsgebouw wordt gehuurd aan een maandelijkse huurprijs van 1245 € per maand
Oprichtingsjaar 1997
Sector Diensten
Personeelsleden 2
Contacteer aanbieder