Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Goed lopende Biologische kruidenierswinkel in hart van Antwerpen over te nemen vanwege prive omstandigheden - omzet ± € 420 000,00

Onze biologische kruidenierszaak werd in 2019 geselecteerd als 1 van de 10 beste retailconcepten van Belgie. Het is niet voor niets dat we zijn geselecteerd voor de Mercuriusprijs die al 30 jaar lang de meest prestieuze prijs in handel en diensten in Belgie is. De kernwaarden van ons concept zijn duidelijk en passen bij onze tijdsgeest: Verpakkingsvrij, Biologisch, Lokaal.

Met een continue groeiend vast klantenbestand, een gevestigde en herkenbare naam, in een groeiende biologische retail sector en een overvloed aan groeimogelijkheden zoeken wij iemand die met nieuwe energie ons project voortzet.

Concreet zijn we op zoek naar een overnamekandidaat die met passie onze zaak voortzet. We hopen via deze weg iemand te vinden die en een duidelijk plan heeft voor de toekomst van de winkel met al haar mogelijkheden.Een overname aan de vraagprijs is goed financierbaar met een terugverdientijd tussen de 3 en 5 jaar (excl mogelijkheden voor winstoptimalisatie)

De laatste 26 maanden hebben onze persooneelsleden de winkel doen draaien met minimale bemoeienis van ons als eigenaars. Als eigenaars hebben we de boekhouding verzorgt en inkoop begeleid. Indien er een wens is zelf in de winkel te staan raden we aan ten minste 1 FTE in loondienst te nemen. 

https://www.gondola.be/nl/news/tien-finalisten-strijden-om-de-titel-winkelconcept-van-het-jaar

https://www.berobuust.com/

https://www.facebook.com/Robuustthezerowasteshop

https://vimeo.com/105573004

https://www.gva.be/cnt/dmf20181114_03943826/het-is-veel-makkelijker-zo-ik-hoef-niet-meer-te-sorteren

BIO Supermarkt Winstgevend Biologisch Duurzaam Sustainable Populair Antwerpen Voeding Speciaalzaak Vegan Vegitarisch

Reden voor verkoop De geboorte van 2 jonge kinderen maakt dat wij niet langer de tijd vrij kunnen maken die de winkel verdiend. Dit in combinatie met een 2e drukke baan van de partner van de oprichtster.
Prijsindicatie € 100 000,00
Inbegrepen/belangrijk ! Totale aandelen verkoop
Oprichtingsjaar 2014
Sector Detailhandel
Personeelsleden 2

Contacteer aanbieder