Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Goed draaiende nagelstudio met mogelijkheid tot woonst te Dendermonde ( Dossier 3327 )

Over te nemen : zeer goed draaiende nagelstudio met mogelijkheid tot woonst op goede centrale locatie te Dendermonde . Gelegen in een mooi pand met voldoende openbare parkeermogelijkheden in de direkte buurt . Reeds ruime tijd zelfde eigenaars (sinds 2003 ) . Hier kan je terecht voor de verzorging van uw nagels , pedicure , laser ontharingen , permanente make - up , wimper verlengingen , epilaties , ontharingen en make up workshops . Groot klantenbestand en ruime stock aanwezig . 

Deze zaak bestaat uit een praktijkruimte ingedeeld in twee delen zodat er afzonderlijk gewerkt kan worden , waaronder een onthaal met wachtruimte en behandeltafels met afzuiging voor nagels ongeveer  60 m2 groot , een aparte kamer met stoel voor pedicure en een massagetafel samen ongeveer 15 m2 , een toilet en een koertje . Alle materiaal is perfect in orde . Zijn aanwezig : camerabewaking en internet . 

 De woonst omvat een duplex appartement op de eerste en tweede verdieping met een ruime living en een ingebouwde keuken met koelkast , vaatwasmachine en keramische kookplaat , twee slaapkamers , toilet en badkamer met inloopdouche en ligbad . Deze plaatsen kunnen eventueel ook als bureel , werkruimte of stockageplaats gebruikt worden . De maandelijkse huishuur zal 1800 euro bedragen . 

 Samengevat : succesvolle en verzorgde zaak met grote klantenportefeuille op prachtige locatie in het centrum van Dendermonde .

Reden voor verkoop gezondheidsredenen
Prijsindicatie € 95 000,00
Inbegrepen/belangrijk ! huurprijs is 1800 euro per maand
Oprichtingsjaar 2003
Sector Diensten
Personeelsleden 2
Contacteer aanbieder
Contactpersoon MatchMakers
E-mail info@matchmakers-overname.be
Telefoonnummer 03 326 66 26