Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Goed draaiende en gekende eenmanszaak over te nemen in regio Antwerpen. - omzet ± € 100 000,00

Eénmanszaak werkzaam in de Ongediertebestrijding, houtworm en Huiszwam. Sinds 1985.  Ik heb geen personeel.  Voornamelijk actief in de provincie Antwerpen.

Ik bezit een stabiele portefeuille van vaste contracten, voornamelijk voeding en horeca, maar ook in andere sectoren. De meeste zaken zijn reeds lang klant en er komen er maandelijks bij.

De losse oproepen vormen ook een groot deel van de omzet.  Veel gebouwbeheerders, eigenaars, particulieren,... doen regelmatig beroep op mijn diensten.

Ik verzorg ook behandelingen tegen zwammen, zoals de Huiszwam.  Dit zijn dikwijls schadegevallen waar de experts of verzekeringsmaatschappijen rechtstreeks orders doorgeven. Ook architecten, aannemers en particulieren kennen mijn naam.

Tenslotte ben ik ook actief in de houtbehandeling.  Roosteringen en dakgebintes die curatief of preventief moeten behandeld worden.  Mijn contacten zijn hier meestal aannemers, dakwerkers, architecten, enz.

Ik zoek iemand die graag afwisseling en sociaal contact heeft tijdens het werk, niet bang is van ongedierte, een beetje handigheid en doorzicht bezit en een degelijk verslag kan schrijven.  De overname omvat de handelszaak maar ook de Know How is heel belangrijk, zoniet het belangrijkste.  Dit is namelijk een materie die niet op school kan worden aangeleerd. 

Ik zou nog een jaar of twee, maximum drie, meewerken totdat alles voldoende gekend is.

Reden voor verkoop Ik nader mijn pensioenleeftijd.
Prijsindicatie € 250 000,00
Inbegrepen/belangrijk ! De handelszaak en de Know how.
Oprichtingsjaar 1985
Sector Diensten

Contacteer aanbieder