Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Goed draaiend Hotel-restaurant over te nemen in Noord-Limburg

De zaak beschikt over 5 -tweepersoons kamer met eigen sanitair. Het restaurant heeft ongeveer 100 zitplaatsen en buiten is er een overdekt terras met een 40 tal zitplaatsen.

De zaak is makkelijk bereikbaar, gelegen aan een provinciale weg en bied voldoende parking voor zijn gasten. Naast dit gedeelte is het pand ook verbonden met de prive woonst, die een tiental jaar geleden eveneens volledig gerenoveerd werd en beschikt over 3 slaapkamers.

De laatste jaren werden er de nodige verfraingswerken uitgevoerd zowel binnen als buiten.  Dit betekent dat er geen directe kosten nodig zijn om de activiteiten in optimale omstandigheden verder te zetten.

De zaak beschikt heeft een trouw clienteel en eventuele kopers kunnen de boekingen voor overnachtingen en feesten voor 2020 mee overnemen indien zij de zaak in zijn huidige vorm wensen verder te zetten.

Enkele jaren geleden werd de zaak omgevormd naar een BVBA die zeer correcte cijfers kan voorleggen. De BVBA is vrij van contracten zoals met een brouwerij of personeel, daar de eigenaar zelf meewerkt en enkel gebruikt maakt van flexi krachten in de drukke periodes.

De zaak leent zich ideaal naar een (jong)koppel dat zich verder wilt ontplooien in de horeca en dit in een gekende waarde in zijn streek. Zowel het pand als de uitbating geven veel ruimte om zijn persoonlijke toets toe te voegen.

 

Reden voor verkoop Na 30 jaar wil de eigenaar de fakkel doorgeven en zich op andere dingen gaan toeleggen
Inbegrepen/belangrijk ! Overname van aandelen, uitbating en vastgoed
Oprichtingsjaar 1989
Sector Restaurants
Contacteer aanbieder