Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Gerenomeerde detailhandel in horloges, juwelen en fantasiejuwelen - omzet ± € 350 000,00

De activiteit van de vennootschap betreft een detailhandel in horloges, juwelen en fantasiejuwelen.

 

De vennootschap (NV) werd opgericht in 1996 en is een gekende en gevestigde zaak in de streek, met een zeer goede naam en een trouw cliënteel.

 

De winkel is gevestigd in een gehuurd pand, op de hoek van een drukke shoppingstraat aan de kust (zeelaan koksijde). Het pand waarin de winkel gevestigd is zal eind 2020 verbouwd worden waardoor het huurcontract ten einde loopt. De zaakvoerders zijn op pensioenleeftijd en wensen geen nieuwe opstart of verhuis meer te doen. Vandaar dat zij de goede naam, het handelsfonds en de inboedel voor een kleine prijs te koop aanbieden.

 

Leveranciers betreffen alle grote merken zoals Piaget, Hermes, Chaumet, Bigli, Fope, Baume & Mercier, Dinh van enz . waarmee ze altijd een zeer goede relatie hebben gehad. Grote omzet van briljanten juwelen aan Frans clienteel.

 

Klanten zijn particulieren.  Er is een trouw klantenbestand van meer dan 2000 klanten.  De winkel is gevestigd in een streek met bovengemiddelde koopkracht en de klanten komen van over gans de kust.

 

Opportuniteiten voor een nieuwe uitbater: Een vernieuwde winkel en nieuwe opstart kan de zaak nieuw leven inblazen. Verder is de zaak zo goed als onbestaande online, wat betekent dat hier nog een enorme opportuniteit ligt. E-commerce kan nog opgestart worden, promotie via instagram, etc. Het zeer uitgebreide gamma kan ook nog aangevuld worden met andere merken en/of complementaire producten

 

Aandachtspunten: Activiteit is verplaatsbaar langs de kust. Een deel van de klanten komt van Nieuwpoort en daar is er ook veel traffic in de shoppingstraten, een verhuis naar Nieuwpoort zou daarom een logische stap zijn en de omzet ten goede kunnen komen.

 

Reden van verkoop: Het pand waarin de winkel gevestigd is zal eind 2020 verbouwd worden waardoor het huurcontract ten einde loopt. De zaakvoerders zijn op pensioenleeftijd en wensen geen nieuwe opstart of verhuis meer te doen. Vandaar dat zij de goede naam en het handelsfonds voor een kleine prijs willen verkopen.

 

Aanbod: verkoop aandelen en het handelsfonds

Het aanbod betreft de overdracht van al de aandelen van de vennootschap (NV), alsook het handelsfonds en de inboedel.

 

- de vennootschap doet momenteel geen beroep op bankkredieten

- de vennootschap bezit geen gebouwen

- het huurcontract loopt ten einde en het pand waarin de winkel ligt wordt verbouwd. De winkel kan opnieuw opengaan in het vernieuwde pand of er kan een nieuw pand in de straat of een andere badstad aan de kust gezocht worden. Veel klanten komen vanuit andere badsteden naar de winkel.

- inrichting van de winkel en de volledige inboedel zitten mee in de prijs. Inboedel bevat zaken zoals etalagemateriaal (250 stuks: bustes, ringstaanders, staanders oorbellen, etc. van hoogstaande Italiaanse kwaliteit), 30-tal houten blokken met natuurstenen oppervlak om juwelen op te presenteren, diamanttester, safe, stoommachine om juwelen te reinigen, recent vernieuwd meubilair en toonbank, goudweegschaal, alarminstallatie met camera’s, design meubilair, divers kleingoed, etc. …

- merknaam en logo’s zitten mee in de prijs.

 

Eén van de zaakvoerders is eventueel bereid om de overnemer met raad en daad bij te staan en te helpen met de heropstart.

 

Voor meer informatie en contact: maak gebruik van onderstaand contactformulier

Reden voor verkoop Pensioenleeftijd en het pand waarin de winkel gevestigd is zal eind 2020 verbouwd worden waardoor het huurcontract ten einde loopt.
Prijsindicatie € 17 500,00
Inbegrepen/belangrijk ! Overdracht van alle aandelen. Alsook de volledige inboedel (inrichting van de winkel, meubilair en etalagemateriaal etc.), de merknaam en alle logo's. De vennootschap bezit geen onroerend goed en doet geen beroep op bankkredieten.
Oprichtingsjaar 1996
Sector Detailhandel

Contacteer aanbieder