Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Food - & cocktailbar over te nemen in Hasselt

Goed draaiende food- & cocktailbar in Hasselt centrum. De zaak is gelegen in een straat die de laatste jaren hipper en hipper is geworden. Binnen zijn er een 45-tal zitplaatsen waar klanten zowel aangenaam kunnen eten, als gezellig iets drinken. 

Wat ooit begon als een uit de hand gelopen hobby in 2016, is nu een begrip in Hasselt en omstreken. De zaak heeft weliswaar nog een ontzettend groeipotentieel, aangezien de huidige uitbaters slechts 2 avonden per week open zijn (vrijdag en zaterdag). Bovendien sluiten ze tijdens de zomer een volledige maand en in de winterperiode twee weken om tijd door te brengen met hun familie. Zij hebben allen nog een uitdagende voltijdse job, waardoor de combinatie tussen de uitbating van de zaak en hun andere bezigheden niet langer haalbaar is. 

Zij wensen dan ook over te laten aan een gemotiveerde overnemer die de zaak wil verderzetten, het concept wenst te optimaliseren of het over een andere boeg wil gooien. Naast een ijzersterke online-reputatie en stabiele omzetcijfers, bieden wij een eventuele overnemer steeds de kans om nog dienst te doen op onze kennis en ervaring indien gewenst. Er zijn geen vaste personeelsleden die moeten worden overgenomen, al zullen onze flexi-jobbers een overnemer met plezier bijstaan.

Overname kan zowel via overname handelsfonds (volledige inrichting, cliënteel, stock), als via overname aandelen. Modaliteiten verder te bespreken. De zaak is vrij van brouwerij. Er zijn geen kredieten afgesloten op naam van de zaak. Het pand wordt gehuurd van de overlater. Deze is bereid om de huurprijs het eerste jaar te brengen op 800 EUR. Tweede jaar bedraagt de huur 1.000 EUR. 

Overnameprijs is indicatief en bespreekbaar. Gebaseerd op goodwill / omzetcijfers. Elk realistisch bod is te bespreken. 

Om rechtstreeks in contact te treden met de aanbieder, gelieve gebruik te maken van onderstaand contactformulier!

Reden voor verkoop Meer tijd voor gezin
Prijsindicatie € 45 000,00
Inbegrepen/belangrijk ! Overname handelsfonds of overdracht aandelen beide bespreekbaar. Geen kredieten. Pand gehuurd van overlater.
Oprichtingsjaar 2016
Sector Cafés en overige horeca
Contacteer aanbieder