Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Familiebedrijf met decennialange expertise in het verkopen en plaatsen van inbouw- en designhaarden - omzet ± € 2 000 000,00

De foto is een sfeerbeeld 

  • De onderneming heeft een lange historiek, is zeer gekend in de regio en biedt een zeer groot assortiment van hout & gas  haarden, pellet haarden, tuinhaarden maar ook sfeerhaarden zonder rookkanaal zoals bio ethanol haarden en elektrische haarden.
  • Naast een uitgebreid en gevarieerd productaanbod, beschikt de onderneming over een eigen technische- en plaatsingsdienst. In nauw overleg met (binnenhuis)architecten kan daarnaast ook gezorgd worden voor een volledig ontwerp en gedetailleerde afwerking van de haardwand. De onderneming telt zowel particuliere klanten onder haar cliënteel als ook diverse handelszaken, horecazaken en KMO’s.
  • De activiteiten worden uitgeoefend in een modern handelspand met ongeveer 500 m² toonzaal dat eigendom is van een gelieerde vennootschap en kan naar keuze mee gekocht of gehuurd worden.
  • Naast de zaakvoerder zijn er 7 mensen in dienst.
  • Verkoop wegens geen opvolging. 
  • De eigenaar is bereid om mee te werken gedurende een nog overeen te komen overgangsperiode.

Maak bij voorkeur gebruik van onderstaand contactformulier om contact op te nemen met de aanbieder

Reden voor verkoop Geen opvolging
Inbegrepen/belangrijk ! Aandelentransactie waarbij het vastgoed optioneel kan bijgekocht worden. Vastgoed behoort niet tot de vennootschap die wordt verkocht.
Sector Detailhandel
Personeelsleden 7
Contactpersoon Lieven Stas
E-mail lieven@overnamepartners.be
Telefoonnummer 0475802568