Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Familiale ambachtelijke slagerij met 60 jaar historiek op toplocatie in Limburg - omzet ± € 2 200 000,00

Familiale ambachtelijke slagerij met een zeer brede solide basis; een referentie in de regio door constante inzet op kwaliteit en service.

Geen promoties, maar mond- tot mondreclame door tevreden klanten deed de omzet gestaag groeien naar een bijna constante winkelomzet van meer dan twee miljoen euro per jaar met een zeer goede winstmarge (incusief ruime bestuursvergoeding) en praktisch zonder verlies in de versnijdingen en verwerking van de aangekochte producten.

De succesvolle slagerij verzet gemiddeld 5 ton vlees per week. De slagerij is op technisch vlak constant vernieuwd en up-to-date gebleven. De machines en de uitrusting van de technische lokalen zijn aangepast aan de omzet die de slagerij draait.

Het merendeel van het personeel (14 VTE) zijn mensen met heel wat ervaring in de slagerij. Ze kunnen/mogen zelfstandig functioneren en beslissingen nemen.

De EBITDA bedraagt > € 200 K en de balans is schuldenvrij. Geen CORONA impact. 

De winkel heeft een topligging en wordt gehuurd. De huurtermijn komt stilaan op vervaldatum en biedt de optie aan de koper van de vennootschap om het huurcontract te personaliseren. Het pand kan ook worden aangekocht.

Reden voor verkoop Geen opvolging
Inbegrepen/belangrijk ! Andelentransactie zonder vastgoed
Sector Detailhandel
Personeelsleden 14

Contacteer aanbieder
Contactpersoon Lieven Stas
E-mail lieven@overnamepartners.be
Telefoonnummer 0475802568