Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Cash winkel ter overname aangeboden in hartje Antwerpen! - omzet ± € 88 000,00

Buy and Sell. Vertaling vanuit het Engels is kopen en verkopen. Dat is precies waar deze winkel voor staat. Het idee komt van de Amerikaanse pawnshops. Inkoop, verkoop en wederinkoop behoren tot de diensten van de winkel. Vrijwel dagelijks komen er nieuwe spullen binnen. Dit varieert van de nieuwste iPhones tot klassieke typemachines van Hermes. Van laptops tot TomTom's en van fietsen tot brommers.

Het commercieel potentieel van de winkel zit naast de verkoop ook in reparaties en de unieke optie tot wederinkoop. Hierdoor kunnen verkopers die bijvoorbeeld wegens financiële redenen verplicht hun goederen moeten verkopen, de optie behouden om de verkochte goederen binnen een gesteld termijn weer terug te kopen. De vergoeding hiervoor ligt ongeveer op 20% van de aankoopwaarde per maand.

De ondernemingsvorm van de winkel is eenmanzaak. Huur van het pand betreft (slechts!) € 1.750 euro per maand. De winkel is gelegen aan de drukke Nationalestraat welke boven de 50.000 passanten per week telt. Buitenkansje voor deze nog niet tot zijn volledige recht gekomen winkel!

Reden voor verkoop Het is altijd mijn droom geweest om mijn eigen winkel te hebben. Die droom was uitgekomen. Echter heb ik slecht nieuws gehad en kan ik niet genoeg energie in de winkel stoppen wegens (aantoonbare) gezondheidsklachten...
Prijsindicatie € 50 000,00
Inbegrepen/belangrijk ! Alles in de winkel kan overgenomen worden. Inclusief +- € 20.000 aan goederen voorraad en 14 vitrinekasten.
Oprichtingsjaar 2019
Sector Detailhandel
Contacteer aanbieder