Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Cafe over te nemen op top locatie

U bent opzoek naar een leuk café dat gelegen is op één van de mooiste en bruisende plekjes in Antwerpen, namelijk op het Van Schoonbekeplein , de doorstroom voor wandelaars en fietsers en zoveel meer , om van het prachtig eilandje met zen tal van barretjes en restaurantjes alsook de jachthaven en niet te vergeten het bekende Mas museum , naar het oude centrum te gaan , is volledig ingericht en vernieuwd, dus deur openen en starten!, en dit voor de overnameprijs van €75000. En nog meer is dat er ook een woonst bij is, of iets wat je er zelf van wil maken boven het café dat enkel te betreden is via de zaak wat volledig ingericht is over 3 verdiepen, dus niets aangenamer om in de ochtend je koffietje te drinken in je privé , om nadien op je gemakje naar beneden te gaan om het café op punt te zetten, het café dat trouwens volledig vrij is van brouwer wat een zeer groot voordeel is in het uitbaten van een zaak kan U dus rechtstreeks huren van de eigenaar dus geen enkele verplichting , en dit aan een zeer aantrekkelijke huur van €1829 per maand voor het volledige gebouw! Het café heeft een 30 tal zitplaatsen binnen, er is een klein keukentje aanwezig voor wat kleinere snacks in voor te bereiden, of zelfs een soepje of spaghetti kunnen er perfect klaar gemaakt worden, en anders heb je ook nog steeds de keuken op de eerste verdieping van de privé. De zaak heeft 2 afzonderlijke toiletten en er is een vrij propere kelder aanwezig.
Het gevel terras met verwarming bied ook nog eens plaats voor een 28 tal zitplaatsen, met zen hoge windschermen en zonneluifel dat het volledig terras bijna zonwerend kan maken geeft een zeer aangenaam gevoel in elke periode van het jaar , in de zomer tegen de zon en in de winter tegen de koude, en al zeker als je de schuiframen zou open zetten een zeer aangenaam binnen buiten gevoel creëert Momenteel heeft het café extra terras van 40 vierkante meter bij gekregen van de stad op de 3 parkeerplaatsen voor onze deur, hier kan je nog eens makkelijk 32 mensen een zitplaats bieden, dit terras is alvast vergund tot einde Maart 2022, nadien kan U de vergunning daarvoor aanvragen aan de stad.
Ons café met al zen toebehoren dat wij tot op de dag van wanneer U dit leest nog zeer graag doen, zetten wij in overname om onze horeca carrière verder te zetten in het buitenland!
Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact op.

Reden voor verkoop Verhuis
Prijsindicatie € 75 000,00
Inbegrepen/belangrijk ! wij zijn een eenmanszaak en huren het pand rechtstreeks van de eigenaar aan €1829/maand woonst inclusieve en hebben een contract 3/6/9
Oprichtingsjaar 2015
Sector Cafés en overige horeca

Contacteer aanbieder