Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Over te nemen: Bekende en succesvolle organisator van TEAMBUILDINGS (B2B). (OKT) - omzet ± € 650 000,00

transadviesopmaat

Ben jij een geboren ondernemer en gepassioneerd door de organisatie van events, dan is dit jouw kans. Na meer dan 10 jaar is het voor ons tijd om nieuwe wegen in te slaan en dus laten we onze bloeiende en bijzonder lucratieve zaak over aan jong en ambitieus talent.

Wij organiseren kwalitatieve teambuildings aan de B2B sector en kunnen met onze materialen makkelijk groepen aan van 10 tot 500 personen. Onder ons klantenbestand kunnen we o.a. Proximus, Total, Colruyt, Accenture en vele andere KMO's en multinationals rekenen.

Werken in de evenementensector is zonder meer DE MAX. Je komt altijd in contact met goedgezinde mensen (wie wilt er nu niet op teambuilding gaan) en je levert een fijn product. Daarenboven kan je ons bedrijf vrijwel overal in België laten vestigen (wij verplaatsen ons naar de locatie van de klant en dus is de vestigingsplaats niet doorslaggevend). Een groot deel van onze werking is vastgelegd in handboeken en procedures. 

Ons vast team wordt aangevuld met een vast betrouwbaar kernteam van freelance medewerkers.

Overname van het handelsfonds. Dit bevat alle materialen voor de teambuilding activiteiten, bestelwagens, overname uitgebreid klantenbestand en referenties,

Uitstekende naamsbekendheid in België.

De ideale overnemer is gebeten door events en teambuildings. Je bent commercieel en communicatief aangelegd en kan mensen aansturen. 

Interesse ?

Maak gebruik van het onderstaande contactformulier  om rechtstreeks contact te nemen met de aanbieder.

Reden voor verkoop De afgelopen +10 jaar hard gewerkt in deze zaak. Veel plezier gehad, en goed verdiend. Nu is het tijd om aandacht te geven aan andere activiteiten.
Inbegrepen/belangrijk ! Alle materialen voor de teambuilding activiteiten, bestelwagens, overname uitgebreid klantenbestand en referenties, uitstekende naamsbekendheid in België.
Sector Diensten

Dit bedrijfsprofiel is in behandeling in het kader van het Adviestraject Overdracht Kleine Transacties (OKT).

Maak gebruik van het onderstaand contactformulier om in contact te treden met de aanbieder.

Vermeld uw BTW nummer - indien u over geen BTW nummer beschikt, vermeld dan uw volledig adres. Vergeet niet om onderaan het vakje aan te kruisen met uw akkoord met de geheimhoudingsverklaring. U ontvangt een kopie van uw ingevulde contactformulier met uw ingevulde geheimhoudingsverklaring. Het invullen van uw naam geldt als bewijs van uw akkoord.

De aanbieder ontvangt een GRAYDON kredietrapport over uw zaak.